(۰۵ مرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (05 مرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: الان عده زیادی زیر گرانی دارن کمر خم میکنن، بعد یه عدهای که خودشون رو از ایرانیهای «بیفرهنگ» (به قول خودشان) بالاتر میدانند، با پولی که از اینجا جذب کردند طلا میخرن، ارز میخرن، ماشین میخرن، برند میخرن، ذخیره میکنن که برن به بلاد «خوش فرهنگ»!
ما به قدری که ازداخل تحریم هستم از خارج کشور تحریم نیستیم یکی از آشناهای ما که در حال خرید جهیزیه هست میگه مجبوره وسایل مورد نیازش را حداقل با ۲ برابر قیمت نسبت به قبل عید بخره مثلا یخچال فریز با مارک تولید داخل که مید با ۴۶۰۰ خرید الان ۸ تمن هست
حتی با وجوداینکه حاضره پول بیشتری بده میگه هرجا میریم مغازه ها خالی از جنس هستند درحالی که تا چند وقت پیش تا سقف جنس پیده بودندو مطمئنا انبارهاشون پر از جنس هست
واقعا کمر خیلی ها زیر گرانی خم شده
سلام وقت بخیر
دوست عزیز
نمیدانم یادتون هست یا خیر؟
من دو ماه پیش در همین انجمن و همین تاپیک هشدار دادم. یادتونه چه برخوردی باهام کردن؟(منظورم شما نیستید، کلی میگم)
گفتم من رو یکسال هست از کار انداختن بیرون و این وضعیت داره به تاریکی و بی راهه میره
گفتم دلسوزانه دارم میگم. وضعیت ناجور داره میشه
یک سری توهین کردند و یکسری هم گفتن اصلا فکر نکنن و انرژی منفی هم به ما نده
منم گفتم چشم هیچی نمیگم و دیگه هم پستی نزدم .
امروز دلار ۹۶۰۰ و سکه ۳/۷۲۵/۰۰۰ تا این لحظه
سرمایه ریالی مردم عین شمع داره جلوی چشم شون آب میشه.
یک عده روز به روز بدبخت تر و یک عده یک در عرض چند هفته سرمایه های آنچنانی...نتیجه اش شکاف طبقاتی و تبعات اجتماعی و ...