سلام
من چند سال پیش برای یادگیری زبان رفتم آموزشگاه
سطح اینترچینچ رو توی سه سال کار کردم و بعدش که طبق گفته ی خودشون باید تافل یاد میدادن گفتن یه سطح پسینجر که هفت ترم هست هم اضافه شده و ما باید اول اون رو بگذرونیم، بعد تافل!
یعنی حدود یه سال و دوسه ماه دیگه!
حالا من هم به این دلیل که خیلی طولانی میشد و هم دلایل دیگه که وفتم خیلی کم بود و رفت و آمد آموزشگاه هم وقتم رو میگرفت، دیگه کلاس نرفتم
تصمیم داشتم چند وقت بعدش سرم خلوت بشه تو خونه کار کنم که نشد!
تا اینکه چند وقت پیش دوباره تصمیم گرفتم خودم یاد بگیرم، چون حدود سه سال از اون موقع میگذره، احساس کردم خیلی چیزارو فراموش کردم
یه ترم رو کار کردم ولی بعدش دیدم طبق محاسباتم حدود سه سال طول میکشه تا من دوباره اینترچینچ رو بخونم و بعد کتابای پسینجر و بعد تافل!
برنامه ریزی ام اینجوری بود که اول کتابای اینتر رو کار کنم بعد پسینجر و بعد برم سراغ کتابای تافل و خودم تو خونه کار کنم، روزی دو ساعت شیش روز در هفته
الان می خوام بدونم اگه من اینترچینچ و پسینجر رو کنار بذارم و مستقیم برم سراغ تافل کار درستی هست؟
میتونم به سطح تسلط خوبی برسم؟
چون دیدم بعضی ها حدودا یه سال همون اول رفتن تافل یا آیلتس خوندن و سطحشون هم اول زیاد بالا نبوده و موفق بودن
چون اینجوری هم زمانش کم میشه و هم شاید بهتر باشه
اگه الان مستقیم برم سراغ تافل چون بدون کلاس میخوام یاد بگیرم نیاز به یه برنامه ی جامع و کامل دارم
و اینکه روزی دو ساعت شیش روز در هفته میتونم براش وقت بذارم
اما نمی دونم بهترین کتاب ها در این مورد کدوما هستن.
ممنون میشم راهنمایی ام کنین.
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (17 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ق.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: من آدمیم که خیلی کارا دلم میخواد انجام بدم!
ولی متاسفانه هر شبانه روز ۲۴ساعت وقت دارم اگه ۳۰ساعت یا ۳۶ساعت بود خیلی خوب میشد
درک می کنم چی میگین
چون من هم گاهی وقتا دوست دارم شبانه روز چند ساعت بیشتر از ۲۴ ساعت بود که به همه ی کارام برسم!
ولی خب کاریش نمیشه کرد دیگه، برای همه است
برای آدم های بزرگ و موفق هم همین بوده
این ما هستیم که باید خودمونو زرنگ کنیم و سرعت عملمون رو بالا ببریم.