(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بیشتر از خوشحالی ناراحتی داره. همین که صدای مخالف در نطفه خفه بشه و ...
منم تقریبا دارم مثل بقیه پسرای تاپیک به این نتیجه میرسم که چیزی نگم که به تریج قبای بانوان بر بخوره.
کاربر بلک دوست عزیز مانشتی ، وجدانا دست پیش رو گرفتید؟
اونی که معمولا جوابی نمیده شمایید.. اونی که به قول خودتون صدای مخالف رو در نطفه خفه میکنه شمایید.. قبلا هم گفتم خیلی توهین آمیزه حرکتتون که یکی وقت میذاره جوابتون رو میده (نه تو این بحث ها.. کلا تو هر بحثی که یکی مخالفتون باشه) مینویسید جوابی ندارم یا چیزهای بی ربطی تایپ میکنید!! بی نهایت توهین آمیزه و عجیبه برام که تا به حال متوجه توهین آمیز بودن این حرکتتون نشدید.. برا همین گفتم فرض رو بر این میذارم بلند بلند فکر میکنم و نه اینکه با یک شخص حقیقی حرف میزنم.. چون معمولا حرف مخالفتون رو تحمل نمیکنید و میگید جواب ندارم یا جواب بنویسم مفصل میشه و ...!!
و علاوه بر این اونی هم که دنبال یه تاپیک مخصوص آقایونه ضد بقیه حرف بزنه و خانوم ها که مخالفش هستن جوابی ندن باز هم شمایید..
حالا خواستید چیزی بگید نخواستید نگید.. این حق و انتخاب شماست که تصمیم بگیرید چیکار کنید یا چیکار نکنید.