(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (25 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ولی من جدی نمیدونم به جز نیاز جنسی و عاطفی از رابطه دیگه چی میخوام. جدی دوستانی که میدونن بگن حتی توی اینترنت هم سرچ میکنم سایت های خارجی که یه سری چیز none-sense میگن سایت های ایرانی هم اکثرا مسائل دینی را میکشن وسط یه سری هم میان میگن مرد و زن به تکامل میرن در کنار هم و فلان که بیشتر یه سری جمله قشنگه و معنیش معلوم نیست. اصلا آیا قراره چیز دیگه ای به جز این ها بخوایم؟!
فکر کنم اثرات خارج رفتنه کدین خان که اینجوری میگید.
شما نیاز به حمایت ندارید ؟ کلا احساس کمبود یه موجود دوست داشتنی مثل دختر تو زندگیتون ندارید ؟ نیاز به یک حامی، یکی که خوب و بد زندگیتون را باهاش شریک کنید ندارید ؟ احساس نمی کنید اگر یه دخترخانم تو زنذگیتون باشه حالتون خوبه ؟
نه من به شخصه نیاز به حمایت ندارم. این همه مدت سعی کردم به کسی وابسته نباشم (از هیچ لحاظی) حالا نیاز به حمایت داشته باشم؟!
حالم الان هم خوبه. جدیدا بهتر هم شده.
علاقه ای هم ندارم زندگیمو با کسی شریک بشم. اگه کسی میخواست شریک بشه باید اون زمانی که زندگیم سر و سامان نداشت (اما آینده روشنی داشت) شریک می شد. نه الان که دیگه همه چیز به بار نشسته.
تازه نیاز عاطفی هم حس نمی کنم.
این نیاز ها نهایتا تا ۲۶ سالگی بود برای من. دیگه نیازی حس نمی کنم از این لحاظ ها.