(۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۶ ۰۳:۵۸ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: روسیه با همین کسپراسکی که یه نرم افزار امنیتی حساب میشه کلی جاسوسی کرد!
کِی؟ کجا نوشته؟
والا حقیقتش یادم نمیاد کجا خوندم خبرش رو
حالا با کلید واژه های
کسپراسکی و
جاسوسی گوگل کن پیدا میشه
(۱۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ق.ظ)so@ نوشته شده توسط: اتفاقا چون از هرلحاظ داشتم امنیتو رعایت میکردم حس ناامنی بهم دست داد من اصلا تلگرامو اینستاگرام و ... روی گوشیم نصب نیست و فقط جیمیلمو باگوشیم چک میکردم و هروقت که عکس شخصی داشتم سریع به هاردم منتقل میکردم و روی سیستمم هم اصلا عکس شخصی نمیزارم و صدتا رمز عبور هم سیستمم داره فقط یه تلگرام روی لپتاپم که اونم چندروزی یه بار چک میکنم و اصلا فکر نمیکردم اینجوری و انقدر تابلو اطلاعاتم روی نت باشه ولی خب تصمیم اینه که روی گوشیم اطلاعات شخصیمو نزارم اطلاعات شخصیم خیلی خاص نیست ولی حس بدی بهم دست میده وقتی میبینم به خیال خودم امنیتو رعایت کردم ولی رو دست میخورم
چند وقت پیش دوتا فیلم دیدم که پیشنهاد میکنم ببینید kingsman و the circle
دلیلش اینه که گوگل همیشه در موقع لاگین شدن کاربر , به صورت پیشفرض و متاسفانه با زبان انگلیسی اجازه ی بکآپ گرفتن اطلاعات کاربر رو میگیره ! (سینک هم که غالباً فعال میکنن)
و متاسفانه تو مملکت ما ملت خیلی اهمیتی به این مسائل نمیدن و خیلی ها اصلاً سواد خوندن و درک مسائل رو ندارن ! فقط Next میزنن و میرن ! بهشونم بگی دقت کن میگن اطلاعات به درد بخوری ندارم !
آقا به درد تو نمیخوره , حداقل به درد اون Data miner محترم شرکت گوگل که میخوره!! (البته نه عکس و فیلان و بیسار)
من خودمم تو خانوادم این مشکل برخوردم
دیگه اجازه نمیدم کسی تو خونه وارد گوگل بشه !!
قدغنه !
حتی تو نصب اپلیکیشن ها هم متاسفانه همین معضل برقراره
بدون کوچکترین توجه به privacy ها اپ نصب میکنن و همینجور رگباری next میزنن !!!
باید یه فکری به حالش کنن!!!