(۳۰ مهر ۱۳۹۶ ۱۲:۲۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: گویا معشوقه های شعرا خیلی اهل شعر و ادب نبودن و قدر این همه ذوق رو نمیدونستن. آخه کلی از بی وفایی یار گلایه داشتن شعرا.
خب واسه همینه که میگن مرد هم مردهای قدیم
حتی بی وفایی هم میدیدن باز با احساس برای یار شعر میگفتن
الان خانوم ها وفادار هم باشند و یه ذره بخوان ناز کنند طرف مقابل یه جوری شاکی میشه انگار جرم و جنایتی اتفاق افتاده و مجبورن به جا ناز کردن ناز آقایون رو هم بکشن
+آدمای گذشته اگه میدونستن یه روز زندگی انقدر سخت میشه که آدم های آینده برای زنده بودن ( و نه الزاما زندگی کردن) همیشه باید در حال دویدن باشن و دیگه فرصت و مجالی برای عاشقی پیدا نمیکنند، قدر اون شعرها و احساسات رو شاید بیشتر میدونستن.
(۳۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۶ ب.ظ)SepidehP نوشته شده توسط: study music چیز خوبیه،
همون نیست تمش کهکشان و سحابی و ستاره و .. است؟
پارسال من اینو گوش میدادم. این اپ ها از موسیقی هایی استفاده میکنند که فرکانس های مختلفی دارن و یه جورایی مغز رو گول میزنن و هکش میکنن که سریعا بره اون فازی که میخوان. (نمیدونم فرکانس موسیقی رو چطور حساب میکنند و دقیقا چطوریاست.) این اپ بعضی آهنگ هاش برا تمرکزه بعضی هاش برای یادگیری بهتره بعضیاش برای پردازش خونده هاست و به درد مرور میخوره و ... علاوه بر این به موسیقی هایی هم گوش میدادم که برا خواب بود یا برا مدیتیشن و .... و هر کدوم تو محدوده فرکانسی خاصی بود که بر اساس امواجی بود که مغز خودش میسازه (یکی از چهار موج آلفا، بتا، تتا و دلتا). اما حین گوش دادن به اینا سرم خیلی وحشتناک درد میکرد. با من سازگار نبودن ظاهرا ولی انصافا سریعا با اینا میشد تمرکز کرد. یه طوری بود که گاهی وقتا موقع درس خوندن اصلا متوجه نمیشدم دور و برم چی میگذره درحالیکه پشت سرم هم چشم دارم و با کوچکترین صدا و حرکتی تمرکزم به هم میخوره.
(۳۰ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: آیا ازدواج یک "تصمیمه" که نیاز به فکر کردن و برنامهریزی قبلی داره یا "سرنوشت" که خودش در زمان مقرر به صورت خودکار به وقوع میپیونده؟
به نظرم الان ازدواج نکردن بیشتر یه تصمیمه تا ازدواج کردن.
کسی که تصمیم میگیره ازدواج نکنه ، ازدواج نمیکنه
ولی کسایی که تصمیم دارن ازدواج کنند ممکنه ازدواج کنند و ممکنه نتونند به هر دلیلی ازدواج کنند. این سرنوشته به نظرم.