(۲۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: این نقدها چه ربطی به متن سخنرانیش داره؟
کسی از استیوجابز به خاطر اخلاق و زندگی شخصیش اسطوره نساخته. من خودم به استیوجابز واقعا علاقه دارم ولی دلیلش نه زندگی شخصیشه نه اخلاقش. حتی با انحصارطلبیش هم به شدت مخالفم. اما قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم رقابت استیوجابز و بیل گیتس فناوری رو چند سالی سریع تر از حد معمولش جلوتر برد. علاوه بر این شما انتظار دارید مردم دنیا کسی رو تحسین نکنند که از شرکتی که خودش تاسیس کرده اخراج شده و بعد از سال ها تجربه در نکست و پیکسار با قدرت دوباره به اپل میگرده و این بار محصولات جدیدی رو معرفی میکنه و اپل رو از ورشکستی نجات میده؟ استیو جابز وقتی اپل رو تاسیس کرد یک جوان آس و پاس بود نه یک شاهزاده ای که با یک قاشق نقره تو دهنش به دنیا اومده. همه این ها باعث میشه استیوجابز یک شخصیت دوست داشتنی بین مردم دنیا باشه.
جمله «نقدهایی به جابز هست» مربوط به جمله قبلش هست: «از جابز اسطوره نسازید»
اول اینکه به نظرم حرفای شما دراماتیکه. شما شما هم انگار دارید یه فیلم درام رو نقل می کنید، نه یه مطلب تحلیلی رو.
بعد این نقد هایی که به جابز هست بعضا از منظر علمیه. مثل مدیریت یا حتی روانشناسی.
نکته دیگه: نسبت توجهی که به جابز میشه با کارهاش متناسب نیست. بله جابز کارهای بزرگی کرده اما مگه تنها فردی بوده که کار بزرگ کرده؟!
نکته بعدی: نمیفهمم اینکه یه نفر داستان زندگیش اونطوری باشه چرا باید بین مردم دوست داشتنی بشه؟ خوب بابای دوست منم برشکست شد اما الان دوباره برگشته. این دلیل میشه بین مردم دوست داشتنی باشه؟! اینکه میتونه الهام بخش باشه با دوست داشتنی بودن فرق داره. این همه آدم الهام بخش داریم، چرا جابز یهو اینقدر معروف باید بشه؟! به نظرم یه دلیلیش iSheep ها هستن. اپل محصولات خوبی داره اما بعضی ادعاهاش و کاراش مسخره است.
در نظر دارم کمتر از قبل (یا خیلی کمتر از قبل) تو مانشت وارد بحث با کسی بشم. (اعلام عمومی کردم که برای خودم مسئولیت بیاره)
پ.ن: پیرو سوال شما بینندگان عزیز، به اطلاع میرساند دلیل این تصمیم بحث اخیر نبود.