(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: سلام
این روزا گیج شدم نمیدونم چکار کنم تقریبا ۱/۵ ساله که قصد شرکت کنکور ارشدو دارم دنبال منابع مختلف کنکور برای شبکه بودم تقریبا همه منابع رو جمع کردم شروع کردم به خوندن چون از کلاس استفاده نمیکردم( خیلی موافق کلاس کنکور نیستم به خاطره تجربه کلاس کنکور تو کنکور کارشناسی و به نتیجه دلخواه نرسیدن با وجود تلاش زیادم ) یه خورده هم سرعتم پایینه خیلی کند پیش میرفتم تا اینکه سنجش شاهکارشو ارایه کردو کلا زد شبکه رو داغون کرد دیگه بعدش دیدم با درس های اضافه شده بهتره برم سراغ کامپیوتر ولی چون درس های جدید اضافه شده بود گفتم برم سراغ برنامه نویسی یه ذره تخصص یاد بگبرم بعد برای کنکور ۹۷ نرم افزار شرکت کنم که بعد کنکور سنجش تیر خلاصو زد حالا نمیدونم ارزش داره یک سالمو بذارم برای کنکور از طرفی همیشه یکی از برنامه هام ادامه تحصیل حداقل تا مقطع ارشد بود از طرفی یه موقعیت کاری پیش اومده که خیلی مرتبط با کامپیوتر نیست ولی اصلن هیچ چیش معلوم نیست که چقدر میشه روی جور شدنش حساب کرد نمیدونم چکار کنم من خیلی دوس دارم درس بخونم برم دانشگاه ولی با این کارای سنجش واقعا نامید میشم اگه اون موقعیت کاری جور بشه دیگه وقتی واسه در خواندن برای کنکور نمیمونه نمیدونم چکار کنم خدا اخر وعاقبت همه رو به خیر کنه .
با سلام خدمت دوست عزیز
تصمیم گیرنده نهایی تو هر کاری خودتی بقیه فقط می تونن تجربیاتشون رو در اختیارت بذارن یا خودت با دیدن از تجربه دیگران استفاده کنی !
وضعیت اکثر بچه های که حالا یکی از گرایش های کامپیوتر رو می خونن بعد از گرفتن مدرک کارشناسی تقریبا همین حالتی میشه که شما دارید !
تمام کسانی که به این سن می رسند چند نیاز دارند که همگی به طرز عجیبی روانه آدم میشه !
نیاز به داشتن شغل و درآمد ..
نیاز به تشکیل خانواده ( ازدواج )
....
مشکل اینه این دو تا با هم برآورده نمیشه همین عاملی میشه برای شروع مشکلات جدی تر
از نظر من تو ایران و برای پسر جماعت درس خواندن پشت سرهم ارزش نداره ( گفتم از نظر من ) خیلیا هم که ارشد می خونن برای پیدا کردن کار می خونن مگر نه اگر برای تفریح و بالا بردن سطح دانش بود که با خوندن یه کتاب به صورت خودخوان ( self study ) میشه یه این امر نایل شد ...
در ضمن شما اگر بخوایی تو کار فنی و تخصصی تو حوزه کاری کامپیوتر وارد شوید باید یه تخصص داشته باشی حتی دوستانی هم که ارشد می خونن باید برای کار کردن تو شرکت های دانش بنیان یه تخصصی داشته باشند ....
از نظر من پیرو جو حاکم بر جامعه نباشید خیلی ها با این تصور که من کلی درس خوندم ( لیسانس نرم افزار دارم از دانشگاه دولتی مثلا
) الان برم کار غیر مرتبط انجام بدم
این فکر ها رو بذارید کنار همانطور که در بالا اشاره کردم به اون دو نیاز بالا به ترتیب برسید با مردم و جامعه هم کاری نداشته باشید چه راهی رو دارن می رن ! ( اینا پیشنهاد بود )
برای خوندن ارشد هم سردرگمی نداره هر سال سنجش محترم بدون در نظر گرفتن حال پشت کنکوری ها در دقیقه آخر ضربه خودشو می زنه
برای خوندن ارشد هم اکثرا بچه ها کتاب های پوران پژوهش و به بیان دیگر کتاب های دکتر هادی یوسفی ( گرچه خیلیا در دکتر بودن یا نبودن ایشون شک دارن مهم هم نیست مهم محتوای کتاب هاشه ) رو می خونن ...
قبل از هر کاری دو دو تا چهار تا کنید و وقتی تصمیم گرفتید پای حرفتون بمونید
.....