(۱۷ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دیدم دوستانی که با من دبیرستانی بودن ولی دو سه سال پیش ازدواج کردن خیلی خوش و بهتر دارن زندگی می کنن ....
البته اینا هم نظرات من بود شاید یکی یه دیدگاه دیگه داشته باشه یا می خواد خودشو بزنه به اون راه !!!!
به نظر من ازدواج سن و زمان مشخصی نداره. اگه نظر شخصی من رو هم بخاین ازدواج زیر سن مثلا ۲۵ سال شاید برای بیشتر پسرها (بسته به سطح فکری شون) زوده و واقعا بچه ان! (خودم یه موردش بودم در اون بازه ی سنی
)
زمانش که برسه خود فرد میفهمه.
** اما نکته ی مهمتر فارغ از این بحث اینه که که ما ایرانیا(میدونم کلیشه ایه!
) توی هر چیزی که بگی یا نگی کورس راه انداختیم. پدر مارو همین مقایسه ها در آورده. دوستم فلان کرده پس من باید فلان. پسر همسایه فلان گوشی داره پس من فلان. پسر فلان فامیل ماشین فلان خریده پس من باید فلان و ... و فلانی هم زن گرفت یا فلانی م شوور کرد و الا ماشالا...
این هم همه جا هست. بخایم نخایم تو خون مون هست لامصب!
اما سعی کنیم با مقایسه و کورس راه انداختن با فرد دیگه ای در زندگی تصمیم نگیریم هنر کردیم واقعا. آدم باید به خودش نگاه کنه و تصمیم بگیره نه اینکه مثلا همه ی همسنای من فلان کردن و فلان شدن تصمیم بگیریم.
پ.ن:همه این جملات رو دوستانه و صادقانه میگم. آخه آدم میشناسم با ۲۰ سال سن دو مورد اسم خط خورده داره توی شناسنامه ش! آخه آقا این بچه س بچههه : )