همیشه تو ذهنم دوست داشتم محیط زندگی و کاریم یه جای ناشناخته و صدها متر زیر زمین باشه، ترجیحا خارج از شهر و جاهایی مثل قطب شمال یا اگه تو ایران باشه تو جنگل یا اعماق کوه که از طریق یه دریچه مخفی استتار شده با پوشش گیاهی میشه بهش وارد شد!
![Shy Shy](images/smilies/shy.gif)
شامل یک بخش برای زندگی و یک بخش کاری، بعد تو محیط کاری کلی مونیتور روی دیوار و سقف نصب باشه، حداقل دو تا مونیتور سینک شده که واسه برنامهسازی لازمه (کد / گرافیک)، چند تا از مونیتورها امنیتی (برای نظارت محیط اطراف) و چند تا هم برای رصد رویدادهای نجومی و آزمایشهای علمی. یه سری تجهیزات هم مثل دوربین شکاری، تلسکوب، میکروسکوپ، لوازم اندازهگیری و آزمایشگاهی هم لازمه و البته یک ماشین جیپ + بالن و قایق پارویی.
ای بابا فکر کنم خیلی رویاپردازانه شد!
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
ولی این مدل برای محیط زندگی و کاری من خیلی ایدهآله و واقعا دوست دارم چنین مکانی رو داشته باشم، مثلا شش ماه داخل شهر باشم و شش ماه هم اونجا واسه اکتشافات علمی اسرارآمیز!
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
واسه یه آرامش عمیـــق تو سکوت شب که میشه ستارههارو نزدیکتر از همیشه لمس کرد و صدای جیرجیرکهارو با بالاترین دقت شنید! حالا با این همه امکانات یا زیر زمین هم نشد نشد، فقط یه جای بکر و ناشناخته باشه که فقط دو نفر موقعیت جغرافیاییش رو بدونند.
--------------------------------------------------------------------------------
راستی عید مبارک، سال خوبی برای خودتون بسازین!
واسه ساختن بمبهای بزرگ برنامهریزی کنید و تا نترکوندنش شب و روز نداشته باشید!
![Cool Cool](images/smilies/cool.gif)