(۳۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: دختر ۳۵ ساله با پسر ۲۲ ساله؟ اصلا با عقل جور در میاد که بخواد فرهنگ سازی بشه؟
بهش میگن ازدواج معکوس، پدیده جدیده تو ایران.
باشه حرف من اشتباه، پس تکلیف دختران مجردی که کسی باهاشون ازدواج نمی کنه چی؟ ماشالا عقد موقت یا زندگی تجردی یا زندگی زیر سقف با پدر و مادر که خطر و حرفش بیشتره.
ببینیم اون روانشناسان و مشاوران بعد از ۱۰ سال که چند صد هزار تا چند میلیون دختر مجرد با سن بالا پیدا کردیم چه طرحی خواهند داشت برای سلامت جامعه. بعضیاشونم هی بگن، حتما پسره دنبال مامان بوده که با دختر بزرگ ازدواج کرده، مرد نیست، اعتماد به نفسش پایینه، مامانیه
مغالطه اینجا ناشی میشه که ملت فک می کنن دختر ۲۵ ساله خیلی سال از پسر ۲۳ ساله بلوغ فکریش بیشتره، خب اشتباس دلیل نمیشه
حتما اینطوری باشه.(آره احتمالش بیشتره ) نمی دونم چرا بلوغ که میشه، همه صحبت از انواع بلوغ جنسی/فکری می کنند به سن که میرسه میشه عدد ثابت، شاید سن اجتماعی پسر زیاده از سن عددیش
(۳۰ اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: یکی از آشناهامون که ازدواج کرد ۱۱ماه از خانمش کوچکتر هست.
دوست خودم چهارسال از شوهرش بزرگتر هست. خودش متولد ۶۴ و شوهرش۶۸ بود.
تو که نمی دونی دلیل این مشکلاتشون به خاطر اختلاف سنیه.(Correlation does not imply Causation)
ممکنه دلیل دیگه داشته باشه شایدم تو ذهنش(خود یا ناخودآگاه) شوهرش رو کوچیک میبینه یا شوهرش به قول خودت می خواد تسلطشو اثبات کنه.
فرهنگ سازی واسه همیناس دیگه، اینارو با مشاوره قبل از ازدواج یا دوستی و نامزدی تشخیص داد تا آموزش ببینن در موردش.
من همین ایراد رو واسه قبح ازدواج کارمند مرد اداره با مثلا زن مدیر یک کارخانه هم قائلم.
به طور کلی، تفاهم فرهنگی فیزیکی اخلاقی اقتصادی شخصیتی مذهبی و انسانیت طرف خیلی مهمتر از اعداده، و اگر سن مهمه سن اقتصادی سن شخصیتی هم تعریف کنیم.
والا