میگ میگ سلام
اول از همه افروز جونم
دل منم براتون تنگ میشه و خیلی وقتا بهتون فکر میکنم و از خدا میخوام که بهترینا نصیبتون بشه... بعضی از بچه های مانشت واقعا بزرگوارن ...دلم برای ساراها(دوتا سارا) پوونه افروز خود تو
آوا و ای تی اکسپرت و وستا و مدیر آرورا و ارس تنگ میشه خداروشکر دیلیجنت زهرا و مینروا رو که هرروز میبینم
یه هفته رفتم خونمون و به چندروز نکشید که هوا زمستونی شد از قضا همه گلدونام تو اتاق بود جز یکی از گلدونام که گلدون هدیه یکی از عزیزترین آدمای زندگیم بود و هست وقتی بهم هدیه دادش خیلی کوچولو بود تازگیا اسمشو فهمیده بودمو نوع قلمه زدنشو تو اینترنت یاد گرفته بودم و میخاستم براش گلدون جدید بخرم اخه خیلی قد کشیده بود و گلدونش براش تنگ شده بود و به قول یکی از دوستام دوتا نی نی هم داشت (دوتا کنارش جوونه زده بود) وقتی رفتم خونه یادم رفته بود که از تراس بردارم بذارمش داخل اتاق ،امروز برگشتم دیدم گلم تو بالکن اتاق نیست از بچه ها پیگیر گلم شده دیدم گلم یخ زده ، خیلی براش ناراحتم و خودمو سرزنش میکنم که چرا یادم رفت برش دارم
تا این که رفتم سراغ هسته های لیموترشی که گذاشته بودم جوونه بزنن ،دیدم همشون جوونه زدن خوشحال شدم از جوونه زدن هسته ها ولی گل ساکولنتم دیگه نیستش
یه گل دارم اسمش بنت قنسول خیلی زیباست ولی ساکولنت دوستم یه چیز دیگه بود
از آذر بدم میاد
خیلی دلگیره
ساکولنت یخ زده ام
بنت قنسول
اینم لیموهای جوونه زده
تا چندسال دیگه بهمون لیمو ترش میده
آخ چقدر حرف زدم