چقدر هوا گرمه. واقعا آدم بی حوصله میشه
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)David90 نوشته شده توسط: تبدیل به فحش در فضای مجازی میشه
واقعا این فضای مجازی تو ورزش هم معضلی شده. مدام میشنویم که حمله کردن به پیج فلان بازیکن. تو فینال یورو رونالدو نیمه اول مصدوم شد وسط نیمه رفتن فحش به بازیکنی که مصدومش کرده بود. خیلی به این قضیه فکر کردم ولی هنوزم نمیتونم هضمش کنم که چطور طرف میره مینویسه: "روغن فرد اعلا" "زرده تخم مرغ بذار روش"
عجیبه واقعا... خواهشا برداشت سیاسی نکنید.
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: نم کمک نمیکنم. مگر اینکه واقعا خیلی اصرار کنه. این ها چون بچه هستند همین که دوست دارم باهاشون حرف بزنم و هم اینکه احساس می کنم نمی تونن دروغ بگن و واقعا ساده ان.
سعی می کنم وقتی دیدم به روی خودم نیارم و رد شم.
اینکه شما میگید کمک نمی کنید من خیلی دیدم موردهای غیر واقعی. مخصوصا تو اتوبوس ها به عینه دیدم. واقعا یک فردی بود بد راه می رفت. بعد اتوبوس که خواست راه بیافته، باید از اتوبوس خارج میشد. اون لحظه خیلی خوب و سالم راهشو گرفت و رفت. برای همین چیزاست که توجه نمی کنم و رد میشم
ولی بچه ها رو چه میشه کرد؟ واقعا هیچ کس به فکر نیستا. منم اینجا می نویسم یادم نیست هیچ. هر وقت ببینم یادم میاد و دوباره یادم میره.
متاسفانه من میبینم که طرف به یه آدم معتاد و جوون هم کمک میکنه. بنظرم این ثواب که نداره هیچ گناه هم داره. چون همین کمک ها باعث میشه طرف بیشتر با همین وضعیت زندگی کنه و بیشتر غرق بشه.
یه سری بچه ها بدسرپرست هستن. متاسفانه اینا رو خیلی نمیشه کاری کرد. اگه بگیم بی سرپرسته میشه تحت تکفل گرفت ولی اینا رو...
خوبه شما حداقل یه صحبتی میکنید باهاشون. راستش من دوست دارم نزدیک بشم بهشون یا حتی یه خرید ولی واقعیتش حتی نزدیک شدن بهشون هم ناراحتم میکنه
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۰ ب.ظ)samane .gh نوشته شده توسط: کاش مریض باشی اما تنها نباشی ...
سلامتی یکی از مهمترین چیزاییه که فرد باید داشته باشه. البته کاملا مشخصه که سلامت روحی و سلامت جسمی هر دو نیاز هستن. در واقع تنها بودن سلامت روحی رو به خطر میندازه. اما حتی یه سرماخوردگی (که جزو سلامتی فیزیکیه) طعم زندگی رو عوض میکنه.