(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ ب.ظ)phd-stu نوشته شده توسط: شما میگید من اینطوری نیستم پس از حرف من ناراحت نشید همینطور جناب مایلستون.
من رو هم به این ناراحت شدگان اضافه کنید!!
شما از این مسائلی یک نمونه اش رو بگید. نمیدونم چرا هیچی رو نمیشه گفت از نظر خیلی ها و باید با حدس و گمان فهمید منظورشون چیه.
کی گفت برای صحبت کردن با خانواده و استهلاک گوشی .. باید پول داد؟
یا کی گفت برای بقیه پایان نامه نوشت و پول گرفت؟ (که من ایرادی هم نمیدونم اینو هرچند خودم تک تک پروژه هام رو نوشتم و برای کسی چه با پول چه بی پول برنامه ای ننوشتم.. اونی که حاضره پول بده برای پایان نامه و پروژه واسه مدرک گرفتن و نه باسواد شدن باید عذاب وجدان داشته باشه)
اینطور باشه باید سایت هم طراحی نکرد ب کارفرمایی که از کامپیوتر هیچی نمیدونه بگیم برو خودت این کتاب ها رو بخون بعد یاد میگیری کد بزنی
چرا چیزی رو میگید که دوست داشتید بشنوید؟و چرا فکر میکنید بقیه خطا میکنند جز خودتون؟
اینجا حرف از این زده میشه که به عنوان کارشناس کامپیوتر (مهندس/کارشناس ارشد/لیسانس/فوق لیسانس/دکترا یا هر لقب و اسمی مثل این ها) در قبال کار انجام شده مزد زحمتمون رو بگیریم. اگر طرز فکر شما واقعا این باشه پس وقتی سوار تاکسی میشید پولی ندید بگید کاری نمیکنی که فقط وقت صرف میکنی از این خیابون میری اون خیابون و یه کمی هم بنزین میسوزه این وسط و ماشین مستهلک میشه یا به کارگری که مثلا زمین کشاورزی شما رو بیل میزنه پولی ندید بگید یکی دو ساعت زمان صرف کردی بیل زدی دیگه کاری نکردی که!
نمیگم پول پرست باشیم .. میگم برای کار خودمون هم ارزش قائل باشیم.. کسی شرکت یا دفتر کامپیوتری میزنه خیرات که باز نمیکنه .. برای پول این کار رو میکنه!
با احترام به نظر شما اگر فکر میکنید پول گرفتن در قبال کار نادرسته کاری نداره بدون هیچ هزینه ای برای بقیه کار کنید.اما من هر کاری که برای بقیه غیر از خانوادم انجام بدم پول میگیرم چه الان و چه در آینده.. فکر نمیکنم که نادرسته که هیچ بلکه این رو حق خودم هم میدونم و کسی حقم رو بهم نده معتقدم اون دنیا به حق الناسی که گردنشه باید جواب بده و حلالش هم نمیکنم که جانانه جواب بده اون دنیا!