(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: از شطرنج خوشم نمیاد. حوصله ندارم این همه فکر کنم. ریتم تند رو ترجیح میدم.
انقدر دیگه هر سال همین رویه (رتبه دادن و باقی قضایا) تکرار شده دیگه حسم نمیکشه برم ببینم چی میگن تو این تاپیکای مربوط به نتایج.
البته شطرنج که مجاز بود
خلاصه ما داریم برای وارد شدن به فضایی تلاش میکنیم که شما تو بهترین شکل موجود اون فضا بودید و به اتمام رسوندینش. قطعا تجربه بیشتری دارید و نکاتی که به چشم شما میاد که ما ازش غافل هستیم. واقعا دوست دارم نظرات دوستانی مثل شما رو بدونم. شما به خاطر اینکه ممکنه برنامه ها، امیدها و آرزوهای ما ممکنه به چالش کشیده بشه، از گفتن تجربه هاتون امتنا میکنید. من فکر میکنم اگه قراره به چالش کشیده بشیم زمانش دقیقا همین الانه ... اگه من واقعا هدفم رو باور داشته باشم، با به چالش کشیده شدن توسط شما، اتفاقا هدف خیلی واضح تر میشه، و اگر فقط به خاطر اینکه فلان همکلاسیم دانشجوی دکتری علم و صنعته، پسر همسایه پذیرش از آلمان گرفته و ... منم حس سرخوردگی بهم دست داده و فقط میخام جلو اونا کم نیارم و در واقع هیچ برنامه و هدفی واسه آینده ندارم، چه بهتر که همین الان بیخیالش بشم.
بعضی از تاپیک ها برام عجیبه؛ فلسفه ارشد، فلسفه دکتری، دکتر یا کار، ارشد یا کار، عدم تحقق جایگاه واقعی کامپیوتر در ایران!! و ...
فلسفه تمام اینها خودمونیم، جواب تمام اینها هم خودمونیم. این سوالات بیش از اندازه کلی گویی هستن. هیچ وقت دنبال پرسیدن همچین سوالاتی نبودم و نیستم.
من تصمیمات اصلی رو میگیرم ولی تو جزئیات دوست دارم از با تجربه تر ها مشورت بگیرم. تجربه های شما هم از جنس همون جزئیاتی هست که میتونه به من و بقیه کمک کنه. شاید از باتجربه ترهای مانشت بقیه هم همچین تجربه هایی داشته باشن ولی به قول شما شاید:
نقل قول: انقدر دیگه هر سال همین رویه (رتبه دادن و باقی قضایا) تکرار شده دیگه حسم نمیکشه برم ببینم چی میگن
ولی اگر حوصله داشته باشن واقعا می تونیم از تجربه هاشون استفاده میکنیم. چند سالی هست که مانشت پر شده از داوطلبایی که بعد کنکور فقط واسه آپلود کارنامه عضو میشن و نهایتا تا شهریور ماه میان هرچند وقت یه بار یه سری میزنن. اونهایی هم که موندن حوصله ندارن.
اگه نمیخاید انیجا بگید که رو بقیه تاثیر نذاره، لطفا پیام خصوصی کنید
، در غیر اینصورت راه ارتباطی بهتری پیدا کنیم
پ.ن: واسم سواله فردی که رتبه ارشدش ۱۸ شده و هوش شریف خونده؛ چرا به ادامه تحصیل و دکتری فکر نکرده.