(۰۷ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۱۶ ق.ظ)peroshatperoshat نوشته شده توسط: دیگه یه بار دلمو زدم ب دریا از یه مصاحبه کننده پرسیدم چرا این جوری رفتار میکنن مگه اراک چ مشکلی داره؟اونم گفت اخه ما یه اشنا ارکی داشتیم یه جوری بود؟من گفتم چ جوری ؟ گفت مثل همه اراکیا.دیگه از این واضح تر نمی شد این خصلت اراکیا رو بگه
من یه کلاس آموزشی دارم تحت عنوان طرز برخورد با آدمهای احمق، پیشنهاد میکنم شرکت کنید
(۰۶ دى ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: ،مهاجرت، آری یا نه
نمیشه که دست و پای مردم و بست، مردم آزادن هرجایی که دوست دارن زندگی کنن
بعید میدونم دست و پای کسی رو بسته باشن
با بعضی از دوستانی که قصد رفتن دارن، صحبت میکنی. متوجه میشی اینا اصلا ایرانی نیستن، در واقع امریکایی یا اروپایی هستن که ایران اپلای کردن
و تا چند وقت دیگه برمیگردن کشورشون
واقعا مسئولین باید به خودشون افتخار کنن که تونستن اینجوری ایران رو بسازن، از آمریکا و اروپا هم میان اینجا واسه تحصیل
فقط ای کاش بعضیاشون یاد بگیرن که وقتی اپلای میکنن و میان ایران
به ایران و ایرانی توهین نکنن
مطمئنا همونجوری که شما گفتید هر کسی حق داره محل زندگیشو خودش مشخص کنه ولی یه چیز جالب وجود داره، اونم اینه که
عشق به وطن، عشق به سرزمین مادری، خدمت به هموطن و ... دیگه ارزشی ندارن، گاها خنده دار هم به نظر میان
نمیدونم کی مقصره، اصلا شاید کسانی مقصرن که واسه این چیزا ارزش قائلن
همیشه برام سوال بوده چطور ممکنه کسی که ۲۴،۲۵ سال تو یه فرهنگ، تو یه کشور بزرگ میشه و شخیصتش شکل میگیره، به این راحتی میتونه در مورد مهاجرت تصمیم بگیره
اما وقتی با خیلیاشون حرف میزنی، متوجه میشه که هدف درست و حسابی ندارن و فقط تو یه جوی قرار گرفتن که چون بقیه دارن میرن، اونا هم میرن
مهاجرت اگر هدفدار و با شناخت باشه، حتما مفید خواهد بود