(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ ق.ظ)sabtenam نوشته شده توسط: (03 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۴ ق.ظ)barabox نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من فیلم و سریال نمیبینم. از هر نوعش.
من فکر میکنم فیلم و بازی فقط وقت تلف کردنه :|
احتمالا شما مثل کارگرای ۲۰۰ سال قبل روزی ۱۶ ساعت تو معدن کار می کنید و اصلا اوقات فراغت ندارید که بدونید چطور اونو بگذرونید. فیلم Ex Machine که بر خلاف تبلیغاتش خیلی جالب نبود. البته موضوعش که به تست تورینگ بر میگشت خوب بود ولی در مجموع ایده ی خاصی نداشت. فیلم Chappie هم تا یه حدودیش خوب بود ولی آخرش دیگه گند زدن تو فیلم و مثل فیلم Transcendence خواستن که خود-آگاهی (Self-consciousness) رو به باینری تبدیل کنن و اونو جابه جاش کنن. از فیلمای ۲۰۱۵ همین دو تا رو دیدم و منتظرم که Tomorrowland و Divergent: Insurgent بیاد که به نظر جالب میان.
آره خب اگه دغدغه های منو شما هم داشتین از کارگرهای ۲۰۰ سال قبل هم باید بیشتر کار میکردین
اگه شما هم تا همین ۲ سال پیش من فقط کار میکردین و کار و جمع کردن پول واسه اینکه به خونواده فشاری نیاد
وتازه الان بخوای شروع کنی اون چیزهایی که اصلا فرصت نشده بری دنبالش اونم تازه تو این سن که خیلی دیر شده
مجبوری ! واسه آیندت ! واسه خودت ! خونوادت و همسرت
مجبوری ...
تو این سن فقط باید آینده رو ساخت
اینقدر دغدغه دارم که وقت نمیکنم به این چیزا اصلا فکر کنم
اگه بخوام برم طرفش عذاب وجدان دارم
نهایتا ۵ الی ۶ فیلم شاید یادم باشه که دیده باشم
اینو هم دوستان فقط تو حرفاشون گفتن و منم معرفی کردم به دوستان