(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: افروز؟
: ))))
پاشو بیا یاهو من باهات حرف دارم -_- : ))))
وای پونه ترکیدم ازخنده : ))))))
..
چقدر امشبب خندیدممم : ))))))
وای دختر خود من انقد خندیدم گریه ام گرفته : ))))))
ماها همکلاسی بودیم چی میشدیم گروه شلوغ ها
بریم ارس دوباره : ]]]]]]]]
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ)hatame نوشته شده توسط: البته نظر شخصی من اینه که این آدمایی که یه بلوز همرنگ با یه دیوار می دوشند بعد عکسشون صد جا می گذارند نه تنها خوشبخت نیستند بلکه خیلی خم کمبود دارند تو زندگی و دایم در تلاش هستند این کمبود با نشون دادن اینکه خیلی خوشحال و خوشبختند پر کنند
خانم پونه به اینها توجه نکن بعضی ها هدقشون اینه که مانع احساس خوشبختی بقیه بشند به خودت و خدایی که ناظر ایمان داشته باش ایشالا به همین زودی ها زندگیت یه تکون اساسی می خوره ))
ببخشید من دیر جواب دادم.
،
والا چی بگم.
این ها فقط خواستند دل ما رو بسوزونند که تونستن :دی
شاید واقعا کمبود دارن ولی من ِ کاربر معمولی که این ها رو میبینم طبیعتا کمی ناراحت میشم برای زندگی خودم
،
تنها امیدم خداست واقعا. این خستگی چندین ساله داره اذیتم میکنه و این روزها واقعا صبر وتحملم کم شده.
مرسی. امیدوارم همینطوری بشه که میگید.
(۰۸ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه زمانی یه رشته یه ورودی ای یه پسر فقط پذیرش کرده با تعدادی نا معلومی دختر. پسره دوست منو میبرد سر کلاس که تنها نباشه.
الان منم همین حس داره بهم دست میده کم کم.
جدی جدی پشیمون شدم از ارسال پستم :/
نمیخواستم همچین احساسی به کسی دست بده. باور کنید منظورم فقط چند نفری بود که باهاشون همون لحظه حرف میزدیم.
نه فقط شما بلکه بقیه هم اگه پستم رو خوندن و همچین احساسی بهشون دست داد من معذرت میخوام. جدی جدی منظوری نداشتم.