(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۰ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: بی خیال پونه
پونه من یکی از دوستام میرن آتلیه بعد میاد همون عکسارو میزاره رو پیجش یه مدت عکسای سونو گرافیشو میزاشت:|حالا که دخترش به دنیا اومده میاد عکس سه نفره میزاره :|حالا کاش پیجش بود اونارو برام هم هرموقع میزاره رو پیج به گوشیم هم ارسال میکنه :|اینو کجای دلم بزارم :دی
من که به این رفتارا خندم میگیره جنس دوست داشتناشونو دوست ندارم:/
ظاهر زندگی ادمارو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن رفیق
کی بریم ارس؟ :دی من اتوبوس کرایه کردم هاااا
بحث مقایسه نیس
چطور بگم؟
کسی که بی دغدغه س میاااااد انقدر لووووووس پست میذاره از خودش و همسرش و بچه اش و ..
یه پست دو پست سه پست
یه دوست دیگه هم دارم امیرکبیر قبول شده بود کارشناسی
اونجا با یه پسره ازدواج کرد پسره ارشد شریف قبول شد دختره هم تهران
اینا هم تو مراحل اپلای و اینا هستن
خب اینا هم عکس میذارن از خودشون ولی نه انقدر لووووووس! تازه انقدر هم خوشم میاد دوست داشتن این دو تا رو میبینم. دختره هم واقعا زحمت کشید امیرکبیر قبول شد و حتی به قول خودش با کلی نذر و نیاز به عشق یه طرفه اش ( به خیال خودش) رسید. چون پسره خیلی آدم درست حسابی هستش و واقعا دوستم لیاقت این پسر رو داشت و حقش بود اصلا. چرا اینا رو مثال نزدم و صاف رفتم اون دوستم رو مثال زدم؟!! دقیقا به این خاطر که یهو شرایط زندگیش عوض شد. فکر کنننننن یهو انگار خدا با آیفون تصویری دید این رفیق ما رو و دکمه رو فشار داد و در رحمت رو به روش باز کرد
خب سوال ایجاد میشه واسم که چرا من نه؟! پس تکلیف اون همه اذیتی که شدم چی میشه؟! :|
آفاق ارس دیگه نه. من همون زاهدان رو انتخاب میکنم
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چیزی نشده، کاربرا دارن پست پاک میکنن صفحه ها کم میشه همش. پستای من سر جاشون هستن.
نه نه من نقل قول گرفتم از شما
گفتم که اصلا عکس رو بذارید بهتر از اون عکساییه که من دیدم و این حرفا
که الان میبینم نیست اون پستم. من مطمئنم پست زدم. یعنی حتی ویرایشش هم کردم :|
(۰۷ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: آقا من آبگوشت بار گذاشتم ساعت ۶، بنظرتون تا ۹ میپزه آبروم در خطره
با زودپر آبگوشت درست میکنی؟
اگه آره فکر کنم میپزه.
حالا بگو مرسی من بگم خواهش