(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ولی حوالی انقلاب من هیچوقت رستوران خوبی ندیده ام . حتی کوچه پس کوچه های هر چهار طرف هم رفته ام غذای خوبی نداشته اند.میدان انقلاب همیشه برای من یادآور دوران سربازی است.
آخه بدی البالو پلوی بیرون اینه که نمی ذارن آلبالو با برنج دم بکشه و برنج ترش بشه. بلکه آلبالوی پخته رو مثل زرشک می ریزن رو برنج یا میذارن روش که دم بکشه، حالا اینجایی که می گین خوبه شاید.
میدون انقلاب جای خوبی نداره اصلا، اینجایی که میگم سر فلسطین تو خیابون انقلابه. داخل یه پاساژ یه رستوران ایتالیایی هست که سرویس خوبی داره، ولی پول سرویس نمی گیره و قیمت منو هاش مثل فست فود هاس بر خلاف سرویسش. و جای آبرومندیه برای اینکه بخواین کسی رو مهمون کنین در اون حوالی، ما با بچه های دانشگاه میریم معمولا، شلوغ هم نیست خیلی.
سهروردی هم اینجایی که می گم تقاطع عباس آباد و سهروردی هست، ازین فست فود های قدیمی، ازونا که کنار همبرگر سیب زمینی سرخ کرده می ذاشتن تو بشقاب. یاد بچگیم می افتم، سرویس داره، میز صندلی های پهن فایبر و سس دست ساز میاره و غذا رو تو بشقاب چینی میریزه.
البرز گرونه
برای قشر دانشجو نیست.
(۰۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خانم بچه مثبت کلا غذای خوشمزه می خورن گشنشونم می شه مثلا نمیگن نمیرویی چیزی! صاف میرن سراغ یه غذاهایی که اب از لب و لوچه ادم راه می افته
نه فقط هوس غذای خوشمزه می کنم، مثلا همین الان که گشنم شد خونه هم به علت روزه بودن مادر، غذا موجود نبود، برنج درست کردم بعد گشتم تو یخچال یه خورشت قیمه که هیچیش نمونده بود فقط آب و لپه بود، پیدا کردم ریختم روش خوردم.