واقعا ادم نمی دونه تو این شرایط و اوضاع بد چه واکنشی نسبت به این آگهی ها داشته باشه!!
استخدام سازمان ملی استاندارد ایران.
شرایطش رو که همه استخدامی ها خودتون می دونید چی هست. اون چیزی که خیلی عجیب و غیر عادیه
هزینه ثبت نام هست که نوشته ۶۰۰/۰۰۰ (ششصد هزار ریال). (تاحالا هزینه این مقداری ندیده بودم).
منبع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه آگهی دیگه هم دیدم فکر کنم مال "بنیاد مسکن" بود، اون هم هزینه ثبت نامش ۳۰۰۰۰۰(سیصد هزار ریال) بود.
جدای بحث هزینه ها، جدیدا در بخش سوالات عمومی دروس ریاضی و زبان و هوش رو حذف کردن. تنها دروسی که بنظر من مفید هستند همیناست. درکل بنظرم گزینش به این صورت اصلا درست نیست، بهیچ عنوان شایسته سالاری رعایت نمیشه. برای اینکه هزینه ها زیاد نباشند سوالات رو کسانی که لایق طرح کردنش هستند، به اونا واگذار نمیشه، برای همین هم هست که شاهد روند بشدت نزولی در بخش کیفیت سوالات تخصصی هستیم. یه بحث دیگه هم که مطرحه با یه چشم دیدن داوطلبان شرکت کننده هست که مثلا برای یک پستی برخی اوقات از کاردانی تا دکتری رو (برای همون پست) درنظر می گیرند.
براستی که شرایط سختیه. یه استخدامی شرکت کرده بودم، امارش که خود استانداری زده بود، ۵۷نفر دکترا، ۱۵۰۰ نفر فوق لیسانس حالا تعداد لیسانس ها مهم نیست. اما واقعا اینه حق آدمی که دکترا خونده بشینه پشت میز و بیسکویت ساقه طلایی بخوره و ماهی ۷۰۰ تومن هم بهش بدن و آدمی "بله قربان گو" باشه؟ من فکر نمی کنم.
کاش شایسته سالاری جای مدرک سالاری(و خیلی چیزای دیگه!) رو می گرفت، کاری که تو بسیاری از کشورهای موفق داره انجام میشه.