(۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط: (20 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: خوب چرا شکلکا واسه من نمیاد مث الان شکلکام نیست چیکارکنمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکلک نمیاد یعنی اینکه خدا نمی خواد شکلک در بیاری، همه اینا خواست خداس!
بله معلومه دیگه رتبه ۲۰۱ اوردی شما خوشحال نباشی کی خوشحال باشه جدی چرا شکلکا نمیاد....موفق باشید رتبه سه رقمی......
ااااااااااااای بابا ۲۰۱ هم شد رتبه؟!
همچین میگی انگار ۲۱ شدم!
والا چی بگم ، به جا شکلک کدشون رو بزن شاید فرجی شد!
عزیزم این فرمول رو از سایت حکیم تهرانی برداشتی؟ البته ۳ قاشق قهوه است
من همین رو زدم و رنگ نگرفت!!!!!!!!!!!!!!!
موهای لجباز
خانوم ها یا حتی آقایون
کسی هست که "خودش یا نزدیکانش" مو هاشون رو رنگ گیاهی قهوه ای روشن کرده باشند و جواب داده باشه؟؟؟
اگه هست فرمول طلایی ش رو بهم بدین
منتظرررررررررررررررم
[/quote]
والللا من خودم که کچلم
تنها رنگ طبیعی که می دونم حناس! اونم مادرم یه مادر بزرگ داشت میذاشت سرش، همیشه هم جواب میگرفت
تازه هر وقتم میخواس زیاد خرمایی نشه پوست گردو آسیاب میکرد مخلوط میکرد! به همین راحتی
[/quote]
فک کنم از تجربیات حمید اقا استفاده کنیم بهتر باشه یا که واسا من برم بعد دوره ارشدم دوره رنگ گذاشتن مو ببینم بعد درخدمتم تااونجام موهات کاملا سفیدشده بهتر رنگ برمیداره چون من برم ارشد بخونم قبول بشم واحدامو پاس کنم ی خورده نفس بگیرم اوضاع کاریم روبراه بشه بعد میرم دوره رنگ میبینم بهت میگم چیکارکنم اونم که نمدونم چندسال متوالی طول میکشه؟؟درضمن انقد شکلک نزارید دیگه من ندارم حرصم میگیره تازشم من کد برنامه نویسی به سختی حفظم چه برسه به کد شکلک........