hamid1989 (بر فراز کلیمانجارو) پاسخ درست: ۱ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۲ آذر ۱۳۹۲ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۳ November 2024 , 12:54 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
امضای hamid1989همه چیز روزی درست خواهد شد، امیدت را از دست مده... |
نظرهای کاربران
|
|
sarah.arshad94 (27 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۵:۴۳ ب.ظ) |
|
سلام یه پیام خصوصی بهتون دادم، لطفا راهنماییم کنید | |
Menrva (04 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۹ ق.ظ) |
|
خواهش میکنم،انشاا،خواهش میکنم،شکسته نفسی نفرمایید موفق باشید |
|
Menrva (04 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۵ ق.ظ) |
|
سلام سلام بر آقا حمید سرباز قدیم مبارکاباشه آقا خییلی خوشحال شدم براتون خیلی تبریک میگم مبارکهههههه انشاا داماد بشیییی |
|
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۰:۵۸ ق.ظ) |
|
سلام من توی تاپیک متوجه نشدم - امسال امنیت قبول شدی شما؟ یا ورودی سال قبلی |
|
آرمانا (۳۰ مرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۰ ب.ظ) |
|
hamid1989, سلام ، بله . ببخشید دیر جواب دادم. من دوره لیسانسم رو خواجه نصیر بودم . به نظرم اسمش خیلی بزرگتر از واقعیت درونیشه! هم اساتید خوب داره هم اساتید بد... اما کارهای علمی هم کم انجام نمیشه ! اگر قبول شدید ، سعی کنید که تواناییتون رو به اساتید نشون بدید .رشته فناوری اطلاعاتش از رشته های دانشکده صنایع است و احتمالا کلاسهای شما در دانشکده صنایع و دانشکده برق و کامپیوتر برگزار می شه . راستش من خودم هم روزانه نبودم ، به من هم خوابگاه نمی دادند ولی دنبالش هم نبودم ، برای همین اطلاعات زیادی در مورد خوابگاه ندارم ولی شما می تونید به قسمت خدمات رفاهی سایت خواجه نصیر سری بزنید ، شاید یک چیزایی دستگیرتون شد . |
|
Menrva (27 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۵ ب.ظ) |
|
hamid1989, چرا؟ | |
Menrva (27 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۵:۳۱ ب.ظ) |
|
hamid1989, فکرنکنم رو لپ تاپم نصب بشه.آخه نیازم نمیشه برای همین خاموشه همیشه ... |
|
Menrva (27 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۴:۳۰ ب.ظ) |
|
hamid1989, انشاا که موفق باشید. چ حیف شد. |
|
Menrva (27 مرداد ۱۳۹۳ در ۰۴:۲۲ ب.ظ) |
|
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: اسلحه کجا بود تیر کمون از اینا دقیق تر میزنهخیلی باحال گفتیننننننن کلی خندیدمممم،اون بازی هم که گفتین جنگیه؟ روی همه کامپیوترانصب میشه؟گرافیکش بالاست؟ ----- ببخشید دیگه توی هرچه دل تنگت... نگفتم، احساس کردم زیاد حرف زدم شلوغ شده،نخواستم شلوغ بشه اینجا گفتم |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |