(۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: هیچکس برای چیزی که هستید دوستون نخواهد داشت
بلکه به خاطر چیزی که دارید دوستون میدارند
یادمه با یه دختری بحث میکردم که کسی منو دوست نداره، تنها کسی که منو دوست داره مامانمه، سخت بود درکش واسش : )
(۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۱۲:۵۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه جوری همه دخترا میگن اهل مسافرت و گردش و تفریح هستن که آدم ندونه فکر می کنه همش اینور اونورن.
یادمه باز با یه دختری صحبت میکردم و میگفت که اخر هفته ها چیکار میکنی، منم گفتم که هیچی تو خونه میشینیم تا شنبه بشه : )
بعضی ها هستن از این مدل آدما که میخوان تا قطره آخر زندگی رو کنن، زندگی کنن. این مدل آدما حالا برونگرا یا هرچی که بهشون میگن سخته تعامل باهاشون و .
البته اینایی که من میگم کلا خونه پدرشون بخور و بخواب دارن و طبیعتا آخر هفته خیلی میتونه واسشون جذاب باشه که از اون فضا خارج بشن.
طبیعتا این طیف آدما، شخصی که مثلا هر آخر هفته رو حتما باید یه جا بره و کلی عکس بگیره و ... خیلی cool و جذاب میدونن، و یکی مثل من رو un cool : )))
یه دختر خانمی بود که تا قبل از اینکه بره سر کار همیشه on call توی تلگرام بود، بعد ها که رفت سر کار واقعا برای یه پیام دادن بهش باید وقت میگرفتی(بماند این نکته که باز خونه پدرش بود). حالا تصور کنید که من سر کار میرفتم، پایان نامه ارشد هم داشتم و پروژه سربازی هم انجام میدادم و اینکه تنهایی زندگی میکردم و کل کارای خونه رو باید خودم میکردم(از غذا پخت و خرید و شستن و رفتن و ...) و اون شخص هم هیچ کاری نمیکرد غیر از تو خونه بودن و انتظار داشت که من در بست در اختیارش باشم. هعی روزگار life is so unfair !
(۲۷ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۰۰ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: جدیدا هیچ چیزی مهمتر از "هدفهای شخصیم" نیست واسم! عجیب خودخواه شدم که البته فکر میکنم تا حدی اتفاق خوبیه.
نه حاجی، وقتی به پوچی برسی و کسی تو زندگیت نباشه و به قولی نا امید بشی این مدلی فکر میکنی : )))
همین شخص شما فردا نامزد بکنه و این جمله رو بخونه، قاه قاه خواهد خندید !