(۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: متاسفانه کشور به سمتی رفته که هیچ امیدی بهش نیست و جوون های نخبه یا با مهارت مجبورن واسه اینکه بتونن زندگی و آیندشون رو بسازن از کشور برن، اینجا هر روز ویرانه تر میشه و کشورهای مقصد پیشرفته تر.
بده که نمیشه اینجا موند، کاش مجبور به ترک وطن نبودیم. اما راهی نیست، راه رفتنی رو باید بریم
منم خیلی وقته تو مانشت هستم،و خیلی هاتون رو میشناسم. اگر کارهام درست پیش بره به زودی میرم استرالیا
امیدوارم همه بچه های پرتلاش بتونن برن کشورهایی که دوس دارن.
من خودم در سال های اخیر چند نفر رو دیدم واقعا به درد بخور بودند. یعنی هر کدامشون می تونستند سالی چند صد نفر رو درست حسابی آموزش بدن... الان سه-چهار سالی هست کانادا هستش
یا خیلی های دیگه... رفتن و دیگه هم نیامدند
(۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: من هم خیلی استرس داشتم وای فقط صحنه ایی که ایران گل زد ولی خیلی حیف شد اماهمچنان امیدواریم برای بازی دوشنبه .......
بنده یک ایرانی هستم و دوست داشتم ایران با اختلاف بالا برنده بازی باشه اما اینکه من ایرانی هستم و تیم و کشور رو دوست دارم دلیل نمیشه ناعادلانه قضاوت کنم.
اصلا بازی لذت بخش نبود درصورتی که بازی تیم های دیگه آدم لذت میبره وقتی نگاه میکنه...
اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟
به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟