(۱۹ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۰۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: جدی میگم ! من مثلا باتری واسه گوشیم خریدم ۴۰ تومن، ۴ ماه هم کار کنه واسم کافیه، چون ماهی ده تومن چیزی نیست به نظرم. شما هم ۴۰ تومن دادی یه شارژر یک سال کار کرده واست. ۶۰ تومن پول بیشتر دادی به همراه ۱ روز و نیمت که یه شارژر دست دوم که معلوم نیست تعمیری هست یا نه خریدی به این امید که ۲ سال یا بیشتر واست کار کنه و این احتمال هم وجود داره که توی دوسال آینده اصلا یه لپتاپ نو بخری و ...
اون یک و نیم روز به خاطر منتظر موندن واسه باز شدن مغازهها بود، شارژر غیراوریجینال هم میخواستم بخرم همین بود.
این رو از مغازهای شناخته شدهای گرفتم که بچهها معرفی کردند و reviewی خیلی بالایی هم داره. بعیده تعمیری باشه چون تعمیر شارژر به هزینه و دنگ و فنگش نمیارزه. حتی شارژر اصلی من که صرفا سیمش لخت شده بود هم تعمیر نکردند. خلاصه با گارانتی داد و اگه تا دو سال خراب شد برمیگردونم یکی دیگه میده. لپتاپهای سونی و متعلاقتش دیر خراب میشن. قبلا یکی داشتم که بعد از ۷ سال سیم شارژرش لخت شد که اونم اشتباه خودم بود (به لبهی میز سابیده شده بود).
از نظر مدت استفاده هم به صرفه هست چون اگه لپتاپ جدید بگیرم هم این رو نگه میدارم تا از خونه باهاش کار کنم چون PC ندارم، پس حالا حالاها احتیاجش دارم. اگه ۴۵ تومنی میخریدم سر هر سال باید یه جدیدش رو میخریدم و ممکن بود یه روز مونده به ددلاین خراب بشه. از اینا بدتر، ممکنه به جای اینکه مثل این سری سیمش روی میز ذوب بشه، سری بعد روی فرش یا مبل باشه و خونه رو به آتیش بکشه. این در مورد باتری گوشی هم صدق میکنه. تازه اگه به خاطر استفاده از باتری و شارژر غیراوریجینال به لپتاپ صدمه برسه، لپتاپت از گارانتی میافته.