همیشه تو ذهنم دوست داشتم محیط زندگی و کاریم یه جای ناشناخته و صدها متر زیر زمین باشه، ترجیحا خارج از شهر و جاهایی مثل قطب شمال یا اگه تو ایران باشه تو جنگل یا اعماق کوه که از طریق یه دریچه مخفی استتار شده با پوشش گیاهی میشه بهش وارد شد!
شامل یک بخش برای زندگی و یک بخش کاری، بعد تو محیط کاری کلی مونیتور روی دیوار و سقف نصب باشه، حداقل دو تا مونیتور سینک شده که واسه برنامهسازی لازمه (کد / گرافیک)، چند تا از مونیتورها امنیتی (برای نظارت محیط اطراف) و چند تا هم برای رصد رویدادهای نجومی و آزمایشهای علمی. یه سری تجهیزات هم مثل دوربین شکاری، تلسکوب، میکروسکوپ، لوازم اندازهگیری و آزمایشگاهی هم لازمه و البته یک ماشین جیپ + بالن و قایق پارویی.
ای بابا فکر کنم خیلی رویاپردازانه شد!
ولی این مدل برای محیط زندگی و کاری من خیلی ایدهآله و واقعا دوست دارم چنین مکانی رو داشته باشم، مثلا شش ماه داخل شهر باشم و شش ماه هم اونجا واسه اکتشافات علمی اسرارآمیز!
واسه یه آرامش عمیـــق تو سکوت شب که میشه ستارههارو نزدیکتر از همیشه لمس کرد و صدای جیرجیرکهارو با بالاترین دقت شنید! حالا با این همه امکانات یا زیر زمین هم نشد نشد، فقط یه جای بکر و ناشناخته باشه که فقط دو نفر موقعیت جغرافیاییش رو بدونند.
--------------------------------------------------------------------------------
راستی عید مبارک، سال خوبی برای خودتون بسازین!
واسه ساختن بمبهای بزرگ برنامهریزی کنید و تا نترکوندنش شب و روز نداشته باشید!