(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ)fatemeh-r نوشته شده توسط: از روزی که کنکور دادم حالم خیلی بده . دارم عقلم رو از دست میدم . اصلا نفهمیدم چرا اینجوری کنکور دادم. خودمو باخته بودم
راستش چرا خدا اینجوری میکنه . به خدا من واقعا زحمت کشیدم. ای کاش کاری پیدا میشد. فک کنم تا ۴ خرداد دوام نیارم.
به پوچی رسیدم. به من نخندین اما انگار ایمانم هم ضعیف شد. دیگه هیچی و هیچکی رو دوست ندارم . خدا لعنتشون کنه
در جواب این ارسال شما دوستان من ، نکات خوبی رو گفتن که قبولی چقدر میارزه ، سلامتی چقدر و ...
واقعا این دنیا چیزی نیست که بخاطرش تا این حد خودمون رو زجر بدیم ، به قول مولوی ( دیوان شمس - همینجا از فرصت استفاده کنم و یه نکته تو پرانتز بگم که هر چند اسم دیوان ، دیوان شمس هست اما متعلق به مولویه بعضیا فکر میکنن که چون نوشته دیوان شمس ، شاعرش شمس بوده در حالی که شمس استاد اخلاق مولانا بوده ) :
چه کسم من چه کسم من که بسی وسوسه مندم
گه از آن سوی کشندم گه از این سوی کشندم
نفسی آتش سوزان نفسی سیل گریزان
ز چه اصلم ز چه فصلم به چه بازار خرندم
...
نفسی فوق طباقم نفسی شام و عراقم
نفسی غرق فراقم نفسی راز تو رندم
نفسی همره ماهم نفسی مست الهم
نفسی یوسف چاهم نفسی جمله گزندم
...
نفسی رهزن و غولم نفسی تند و ملولم
نفسی زین دو برونم که بر آن بام بلندم
انسان همیشه همینه و مدام در پی آرزوهایش هست و هیچ آرزویی اونو سیراب نمیکنه و یعنی شما به هر آرزویی هم که برسید آرزوی دیگری دارید . میخوام بگم اینقدر آرزوها متنوع هست و اگه یکی برآورده نشه اونقدر آرزو میمونه براش که بعد از مدتی اگر واقعا بخواد اون آرزو رو فراموش میکنه و به دنبال آرزوهای دیگه خودش میره . یه نکته هم هست : همیشه اون چیزی که دنبالش هستیم به صلاح ما نیست پس نباید از نرسیدنش غصه خورد ( درسته ناراحت میشیم اما نباید این غصه ما رو نابود کنه! )
اما میشه از یه دیدگاه دیگه اینجور اتفاقات را بررسی کرد و این مختص به تنها شما نیست : زیاد تلاش کردن دلیلی برای پیروز شدن نیست! مهم اینه که هدفمند تلاش کنید . شاید این جمله را شنیده باشید : << برنامه ریزی قبلی مناسب ، مانع عملکرد ضعیف میشود >> . ممکنه شخصی تلاش زیاد کنه اما تلاش های اون شخص پراکنده باشه اما شخص دیگر با تلاشی کمتر اما هدفمند نتیجه بسیار بهتری کسب میکنه
وارد عمل شدن بدون برنامه ریزی علت همه شکست هاست.
پس بجای غصه خوردن برای هر چیزی ( نه تنها کنکور ) فکر چاره باشید . یه انسان قوی در مواجه با مشکلات بجای ناراحتی و خودخوری ، دنبال راه حل میگرده
از مواهب خدادادی خودتون لذت ببرید و قدر این لحظات دور هم بودن ( خانواده و دوستان ) رو بدونید .