(۰۵ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۰ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: از فردا انتخاب واحد شروع میشه اما هنوز نمیدونیم اون درسی که نمرهاش نیومده رو میفتیم یا پاس میشیم. نمیدونیم هم از کجا باید پیگیری کنیم. به خود استاد هم که کسی جرئت نداره ایمیل بزنه.
ما فردا انتخاب واحد داریم ولی برای ورودی ما فعلا فقط مهندسی اینترنت ارائه شده! یکی از درس ها هم نمرش نیومده . شما باید برید خدارو شکر کنید که درسی ارائه شده که بردارید
من تربیت بدنی اصلا برنداشتم ترم ۷ که این ترمه میخوام بردارم ولی چون درس هامون ارائه نشده نمیدونم چه ساعتی بردارم و درس تربیت هم میدونید که اولش برنداریم دیگه نمیرسه. حالا موندم این ترم نتونم بردارم میشه ترم ۸ تربیت و ورزش رو هم نیاز کرد؟ 
یادش بخیر. مهندسی اینترنت. درس دوست داشتنیه من.
آخه همینائی که ارائه شدن هم رو اعصابه. چون ما گروه دوم انتخاب واحد هستیم. از طرفی بیشتر ظرفیت کلاس ها رو هم از اول گذاشتن. طبق معمول ورودی های ۹۳ و ماقبل ظرفیتا رو پُر می کنن و ما باید سر ظرفیتای خالی یا نهایت چندتا دونه ای، تو سر و کلۀ هم بزنیم و با هم وارد جنگ بشیم. (به قول همون اُستاد مهندسی اینترنتم: جنگ سخت یا نرم؟ جنگ نرم، چون شما نرم افزارید.

)
اما از من می شنوید اگر خودتون ورزشکار نیستید این دو تا درس رو با هم برندارید.
من خودم موقعی که تربیت بدنی ۱ داشتم از همون هفته اول پا درد شدید گرفتم. تا چند روز می گذشت و یه کم دردم آروم می شد دوباره جلسۀ بعدی از راه می رسید و روز از نو روزی از نو. تربیت بدنی ۱ یکسره دویدن و دراز نشست (انواع و اقسام) و ... بود. امتحان آخرشم که چند تا آیتم مختلف از همۀ اینا بود از همه وحشتناک تر. :|
حالا دارم فکر می کنم که اگه تربیت بدنی ۱ با تربیت بدنی ۲ (همون ورزش شماست فکر کنم) پشت سر هم بیفتن دیگه چه شود!