(۱۳ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با سلام و درود به شما
ببخشیید دوستان ایا از الان برای خوندن برای ارشد دیر شده البته می دونم از هر موقعی که شروع کنی دیرنیست ولی این احساس رو دارم برای افرادی که چند سال از درس دور بودن و همچنین پایخ ی ضعیف و دانشگاه ازادی یا ...... بودن دیر شده و بایستی از اول تابستون شروع میکرده البته یکم به خاطر اینکه میخواهم دیر شروع نگران هستم و از خیلی از افراد عقب هستم چون اکثر از تابستان یا اولیل پاییز شروع کردند؟
سوال دوم اینکه اگر بخواهم از الان شروع کنم نمیدونم باید با چه برنامه ای پیش برم ؟برنامه ی ازمونها که یک مرحله اش رو فکر میکنم برگزار شده و تا اونجایی که خودم رو می شناسم نمیتونم در طی دو یا سه یا ۴ هفته بتونم به بودجه بندی یا سرفصلهای برای هر بیست و پنج درصد ها برسم ؟ یا برنامه ی خودم ولی اگر خودم بخواهم برنامه ریزی کنم نمیدونم چطوری اینکار رو انجام بدهم برنامه ی بلند مدتم چی باشه یعنی اینکه کی جمع بندی کنم و تا کی باید درسهام رو کامل خونده باشم چه درسهایی رو باید حذف کنم البته میخواهم همه ی دروس رو بخونم به جز ریاضی مهندسی که حذف میکنم . من برای گرایش هوش مصنوعی میخواهم بخونم. ممنون میشم راهنماییم کنید
مهندس بیا و بی خیال کنکور شو، شما از وقتی که یادمه داری کنکور میدی، منبع جمع میکنی، روش میپرسی، برنامه میریزی و...
باور کن راه موفقیت از کنکور نمیگذره. باور کن.
انصافا یه نگاهی به تاریخ عضویتت بنداز؟ الان سال ۹۶ داره میاد. ینی ۶ ساله درگیر کنکوری. تو این شیش سال دو تا اپ اندروید مینوشتی الان میلیاردر بودی.
البته من میدونم که هیچ وقت نباید نا امید شد، ولی شاید استعدادت جای دیگه ای هست، آخه چرا میخوای فیل رو از سوراخ سوزن رد کنی؟