(۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۱۰ ب.ظ)aminomidi نوشته شده توسط: سلام دوستان .
من امسال کنکور دکتری شرکت کردم و دیروز جوابش هم اومد . من رتبه ام ۹۶ شده . کارنامه هم پیوست کردم خدمت دوستان .
من کارشناسی ارشدم رو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات گیلان بودم . و ۱۵ آذر ۹۴ هم فارغ التحصیل شدم .
اما الان ی مسئله خیلی مهمی ذهنمو درگیر کرده ...
اصلا خوندن دکتری برای کسی به شرایط من ارزشش رو داره یا نه ؟ برای من که در حال حاضر نه شغل ثابتی دارم نه درآمدی و نه ... . حالا با توجه به این رتبه و این شرایط خیلی توی شک و تردید هستم که چیکار کنم ؟ دوستان و اطرافیان اکثرا به این اعتقاد دارند که بخونم . چون در حال حاضر من ۲۷ سال و خورده ای هستم !
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ... راستی بهم بگید اگر قبول بشم کجا احتمالش بیشتره ؟
من هم بنظرم دنبال کار باشید.
دکترا جز برای تدریس بعید میدونم جای دیگه ای به درد شما بخوره. البته آیند چیزی هست که من میدونم.
من چهار سال هست که دارم توی یک موسسه غیر انتفاعی درس میدم. دو سال از این چهار سال رو قراردادی شدم. مثلا خیلی کارم درسته که زود باهام قرارداد بستن و از حق التدریس بیرون اومدم ها! در آمد خیلی کمی داره. بهمون قول دادن که اگر دکترا بریم، از قرار دادی تبدیل به وضعیت رسمی بشیم. ولی به زحمت و درآمدش که فکر می کنم، میبینم که نه! ارزش نداره. نهایتا در آمد من بعد از این همه زحمت بشه ۳ تومن.
به همین جهت توی ازمون های استخدامی شرکت کردم و خدا رو شکر آزمون وزارت بهداشت قبول شدم به عنوان تحلیلگر سیستم. هم درآمدش بیشتره، هم زحمتش کمتره.
کسی که بخواد علمش رو افزایش بده، نیازی نیست حتما از طریق دانشگاه این کار رو انجام بده.
اول دنبال کار باشید و بعد دکترا. دکترای پولی هم بنظرم اصلا نرید.