سلام. چیزی که میخوام بگم بهتون اینه که منم شرایطم مثل شماست. حقیقتش قصد داشتم از تابستون شروع کنم به خوندن ولی یه سری مشکلاتی پیش اومد که تا همین الانم ادامه داشت و با دوز کمتر همچنان ادامه داره. ولی دو هفته هست که شروع کردم به خوندن و باور دارم که میتونم و میرسم به هدفی که دارم. طبق چیز هایی که من از مصاحبه های سال های قبل خوندم و اینکه ما ۵ ماه وقت داریم، خیلی از رتبه های برتر سال های قبل هم فقط ۵ ماه خوندن. مثلا از مهر یا شهریور تا بهمن ماه! پس اصلا دچار استرس الکی نشین که فقط شما رو دور میکنه از هدفتون. سریع یه برنامه مناسب با شرایط خودتون و پایتون بریزین و شروع کنین.
کاری که خود من دارم میکنم و حقیقتش خیلی حس مثبتی به این برنامه دارم اینه که برای خودم دو مرحله تعیین کردم که هر کدوم زمان ۲ ماهه دارن و هر کدوم شامل ۴ ۵ تا درس هستن. مرحله اول: گسسته، ساختمان داده، مدار منطقی، آمار احتمال و مبانی نظریه . مرحله دوم: طراحی الگوریتم، هوش مصنوعی، سیستم عامل و معماری. درس های ریاضی مهندسی و مدار الکتریکی هم حذف کردم. میمونه عددی که فک میکنم کار چند روزه و تو عید هم میشه سریع حلش کرد!!
یه پیشنهادی هم بهتون بدم که از تجربه های رتبه های برتر سال های قبلی فهمیدم. اینکه اولا همزمان تست بزنین با درساتون. ثانیا حتما حتما مرور رو بذارین تو برنامتون. و روزی یه کم هم زبان بخونین اگه وقت میکنین
راستش من اصلا فکر نمیکنم که زمان خیلی کمی باشه. درسته خیلیا از تابستون شروع کردن اما به نظر من کیفیت مهم تره تا کمیت. و اینکه راجع به خودم با خودم قرار گذاشتم که من امسال تلاشمو میکنم با تمام مشکلاتی که دارم الان، اگر به چیزی که میخوام و رتبه ی خوب رسیدم که رسیدم. اگرم نرسیدم چیزی از دست نمیدم و حداقل میدونم که تو مسیر درستی بودم و شیب درستی داشته مسیرم و سال بعد موفقیتم قطعیه. به نظرم اگه شمام با این دید به قضیه نگاه کنین خیلی خوب میشه
و اینکه هیچ وقت دیر نیست و اصلا موافق نیستم با اینکه احتمال کمی وجود داره. چون بعضی اوقات وقتی فشار کاری بیشتر میشه آدم از ماکسیمم توان خودش استفاده میکنه.
پس تلاشمونو کنیم ببینیم چی میشه دیگه
موفق باشیم