سلام دوستان عزیز
این یک مطالعه آماری روی مصاحبه های انجام شده تا تاریخ ۳۱ تیر ۹۴ (بعد از این تاریخ مصاحبه جدیدی انجام نشده) در مورد کنکور ارشد تو مانشت هست که امیدوارم مفید باشه. جا داره همین جا از دوست محترمی که فقط علوم کامپیوتر شرکت کردند عذرخواهی کنم چون در تحلیل من بدلیل تفاوت زیاد درسها از مصاحبه مفیدشون استفاده نشده. این تحلیل صرفا براساس نظرات دوستان و بدون هیچ دخل و تصرفی بوده و هر جا اگر خواستم نظری شخصی بدهم، این کار در پی نوشت ها با عنوان شخصی جدا شده. در هر صورت این شما و این مطالعه آماری مصاحبه ها که قول میدم هر ماه اگر مصاحبه جدیدی بیاد ، نتایج را بروز کنم. ضمنا در تحلیل منابع، منابعی که دوستان پیشنهاد دادند مطالعه نشه در لیست تحلیلها نیست...
با تشکر از دوستانی که مصاحبه کردند و تشکر ویژه از مانشت
** ضمنا مثل هر مطالعه دیگری، اینجا هم امکان خطا هست ولی مطالب چندین بار بازنگری شده و میتونم قول بدم بالای ۹۵% قابل اعتماد هست، که منطقی به نظر میاد
-------------------------
فایل شامل آمارهای کامل به همراه نمودارهای آماری و توضیحاتی کوتاه برای استفاده بهتر از منابع پیشنهادی هست ولی پیشنهاد می کنم مصاحبه ها را مطالعه کنید چون شامل نکات ریزی هست که در مطالعات آماری قابل بیان نیست. در هر صورت خلاصه نتایج را هم اینجا برای استفاده گذاشتم.
----------------------------------------------------------
جمع بندی آماری:
منبع ساختمان داده: مقسمی یا پارسه
منبع طراحی الگوریتم: پوران یا پارسه
منبع دروس مختلف: ۶۰۰ مسأله قدسی
منبع شبکه های کامپیوتری: پارسه + جزوه صبایی
منبع هوش مصنوعی: راهیان ارشد
منبع سیستم عامل: پارسه
منبع اصول مدیریت: رابینز + تست مقسمی
منبع پایگاه داده: پارسه یا مقسمی
منبع مدار منطقی: پوران
منبع ریاضی مهندسی: کریمی (نصیر)
منبع معماری کامپیوتر: پوران
منبع ریاضی گسسته: پوران
منبع آمار و احتمال: پارسه
منبع نظریه زبان ها: لینز + یک کتاب کنکوری
زبان عمومی: ؟
زبان تخصصی: پارسه
محاسبات عددی: ؟
کامپایلر و زبان برنامه سازی: ؟
شرکت در آزمون آزمایشی: پارسه (۵۵%) (۳۳% بدون آزمون) (مدرسان ۱۰%)
مهم ترین عامل موفقیت: برنامه ریزی