(۰۱ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ)ali_titani نوشته شده توسط: (01 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ)ahrmb نوشته شده توسط: این کار خیلی قشنگ و جالب هست. اما این آمارگیری اصلا درست نیست. باید به میزان تبلیغات موسسات - سطح دانشجو ها در ابتدا - به سطحی که دانشجو تونسته با اون منبع برسه - مقدار مطالعه ای که اون طرف منبع رو مطالعه کرده - هدف مصاحبه کننده از معرفی منبع و ....
حرفتون در مورد اینکه این آمار به تنهایی بکار نمیاد موافقم. مصاحبه ها نکات ریزی داره که این کار آماری جایگزینش نیست ولی این دلیل غلط بودن این کار نیست. در واقع بهتره تصمیم سازی و تصمیم گیری رو از هم جدا کنیم. این کار به دیگران در شناسایی گزینه ها و ارزیابی اونها کمک میکنه که میشه همون تصمیم سازی و معمولا براساس واقعیت هست. ولی در انتخاب یک گزینه و اجرای اون قطعا پای شرایط و ارزشهای هر فرد و علائق و .... پیش میاد و هر کسی میتونه تصمیم متفاوتی بگیره
راستی تبلیغات موسسه چه تاثیری داره؟ عمده پیشنهادها پوران و پارسه بود که هیچ کدوم تقریبا تبلیغی ندارند... یا مثلا اگه موسسه ای تبلیغ زیادی کنه و عده ای از خدماتش استفاده کنند و راضی باشند، اون وقت چون تبلیغ کرده نباید بهش توجه کرد؟
در رابطه با تفاوت تصمیم سازی و تصمیم گیری با شما موافقم. در کل موافق هستم اما این موضوع اصلا باعث نشه که چشم بسته انتخاب هایی بشه چون بقیه این کار رو کردند !
چند تا مثال بزنم. کسی نبوده که بگه سیستم عامل پارسه بده. من هم نمی گم بده. ولی یکی از اشتباهات خود من این بوده که نشستم این کتاب رو خوندم در حالی که اصلا این کار رو مفید نمی دونم. چرا که به جز تست های آخر فصلش این کتاب ربطی به کنکور نداره. شاید خوندن یه جزوه یا کتاب مرجعی که قبلا خونده بودم برام بهتر بود. اما ممکنه بر اساس این آمار یکی (که مثل من هست) بشینه روی سیستم عامل پارسه وقت بذاره.
یا مثلا این آمار گیری در حدود چه رتبه هایی بوده ؟ اون کسی که در مورد یه درسی نظر میده اون درس رو چند درصد زده ؟ اون کسی که یه ماه خونده یا اون کسی که چند سال خونده ؟ اون کسی که این آمار رو می خونه می تونه خودش رو با افراد شبیه خودش مقایسه کنه؟
من با کلیت حرف شما موافق هستم و حرفای شما رو با حرفای خودم در تناقض نمی بینم. ولی فکر می کنم این موضوعات تکمیلی باید در نظر گرفته بشه که امیدوارم بچه ها در نظر بگیرن.
در مورد تبلیغات هم همیشه راضی بودن بابت خدمات خوب نیست. برخی اوقات بابت جوی هست که ایجاد می شه. مثل سوالات آزمایشی یه موسسه که می تونه القا کنه که چه کتابی خوبه یا نه.