aida! (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۳۰ December 2024 , 09:09 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۷ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۹ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۳۸ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
مانشتی عزیز سلام در صورت احتیاج به مشاوره ،معرفی منابع و سوال تخصصی در مورد کنکور ارشد میتونید مستقیم مطرح کنید.( خوشحال میشم بتونم کمک کنم) لطفا قبل از تماس تلفنی با میل یا پیامک رشته تحصیلی و سوالتون رو مطرح کنید تا در اولین فرصت برای مشاوره با شما تماس بگیرم یا یک زمان مشاوره براتون تعیین کنم. ضمنا اگه خدمت یا کمکی بتونم براتون انجام دهم کاملا رایگان و صرفا جهت کمک و انتقال تجربیات شخصی برای موفقیت در کنکور ارشد می باشدچون خودم بابت این قضییه(عدم اطلاعات کافی) یک سال ضرر کردم. ۰۹۱۲۸۴۵۴۰۹۶ yaser.barjesteh@gmail.com قابل توجه مدیران محترم سایت مانشت: این پیام صرفا جهت اطلاع رسانی و کمک به دوستان مانشتی بدون هیچ چشم داشت مالی می باشد و یک پیام تبلیغیاتی نیست. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |