قابل توجه دوستانی که اینقدر میگن توی جهان شبکه زیرمجموعه کامپیوتر هست بهتره کرس درسهای CIA رو توی سایتش ببینید
من لینکشو زیر قرار دادم. کافیه تب IT و کامپیوتر رو باز کنید و ببینید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فکر نکنم دانشگاهی پیشرفته تر از مکان مذکور باشه و بخاطر امنیت و حفاظت اطلاعاتش هست که تو رنک بندی ها نیست، چرا که اکثر علوم مربوط به حوزه آیتی و کامپیوتر بعد از اینکه چندین سال توی این مکان مورد کاوش و بررسی قرار میگیرد، بعدا توسط امثال ما و به اصطلاح دکتر قدسی صـــــــرفا استفاده میشن (توجه کنید استفاده میشن و کند و کاو بررسی ویا ابداع
)
حکایت دکتر قدسی تو ایران شده مثال "گربه شیر است در گرفتن موش --- لیک موش است در مصاف پلنگ"
حتی متاسفانه نمونه سوالات کنکور طراحی شده توسط ایشون هم برگرفته از آزمون های همین موسسات هست، چه بسا که تو مانشت هم بررسی شده اند و آدرس بعضی از سوالات پیدا شده اند
در کل منظور من دفاع از دانشگاه های غرب نیست، ولی بهتره به من منیتتون تکیه کنید، صرف چند تا مقاله دادن نیست که یه نفر به عنوان شخصی محترم و دانا شناخته میشه
بهتره جای مقاله دادن، یه چیز اختراع کنند که کشور رو زیرو رو کنه، مثل اختراع اینترنتی که حتی شمایی که الان توشی متوجه نمیشی از کجا اومده و وقتی قطع میشه قدرشو میدونی، مثل سلامتی که خدا به ما داده و وقتی داریمش قدرشو نمیدونیم و وقتی از دستش میدیم میفهمیم چی شده
عنوان این تاپیک هم "پیگیری وضعیت رشته مهندسی فناوری اطلاعات در کنکور ۹۵" هست، کلمه پیگیری به معنی بازگردانی نیست، یعنی طی یه اعلامیه شسته و رفته بیان کنند که رفته زیر مجموعه کامپیوتر یا نه
حالا ما اینو گفتیم باز یکسری میان میگن که معلومه رفته زیر مجموعه کامپیوتر
که حکایت اونها میشه مثال کسانی که در موردشون گفته شده تربیت نا اهل را .......