خیلی ممنون از دوستانی که پاسخ دادن و کمک کردن.
با اصرار دوستان شریف و تهران رو هم اول انتخاب رشته آوردم!
۲۱۴۱۵ شریف
۲۱۴۰۷ تهران
۲۱۴۱۴ امیرکبیر
۲۱۳۹۷ نرم افزار – دانشگاه اصفهان
۲۱۴۱۳ دانشگاه صنعتی اصفهان
۲۱۴۱۹ علم و صنعت
۲۱۴۱۱ شهید بهشتی
۲۱۴۰۴ تربیت مدرس
۲۱۴۲۱ فردوسی مشهد
۲۱۴۱۲ شیراز
۲۱۴۲۵ یزد
۲۱۴۱۷ صنعتی شیراز
۲۱۴۲۲ کاشان
خوبه دیگه؟
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ)amirho3yn نوشته شده توسط: ببخشید چرا اصفهان رو قبل از صنعتى زدید؟
چون شما صنعتى درس خوندید میتونید راهنماى خوبى براى بقیه باشید!
به چند دلیل:
اصلی ترینش کارم هست که میخوام در کنار درسم ادامه ش بدم و اگه انشالله دانشگاه اصفهان قبول بشم، میخوام بتونم سه روز رو برم شرکت. چون معمولا کلاس ها سه روز اول هفته است ولی صنعتی هدفشون اینه که جوری برنامه کلاس ها رو بذارن که کسی فرصت کار و سرخاروندن نداشته باشه و هر روز بیاد دانشگاه! و به شدت سخت گیر هستن که فعلا من حالشون رو ندارم!
همیشه گفته میشه که اگر تفاوت دانشگاه ها زیاد نیست، ارشد رو دانشگاهی متقاوت از لیسانس برید ، البته میگن نرم افزار اصفهان قوی تر از صنعتی هست البته من چون خودم صنعتی بودم ، تعصب خاصی دارم ، و به نظرم شاید از نظر تعداد استاد نرم افزار، دانشگاه اصفهان از صنعتی بالاتر باشه ، ولی از لحاظ کیفیت و سطح علمی فکر نمی کنم کفه ترازو خیلی به سود اصفهان باشه. و نکته مهم تر جو خیلی اکتیو و سخت گیر دانشگاه صنعتی است که باعث میشه رقابت بسیار زیاد باشه و دانشجو ها هم سطحشون رو به پیشرفت باشه.
من چون هنگام کار واسه ارشد خوندن، وقت خوندن درسهای هوش و مدار الکتریکی رو نداشتم وگرنه میخوندمشون و احتمالا زیاد میرفتم صنعتی، ولی خب الان شرایطم فرق داره.
اگه هوش و معماری هستید، پیشنهاد می کنم که قطعا صنعتی رو اول بزنید.