چون تو پست اول تاپیک اسمی از امیرکبیر نبود نمیخواستم نظرم رو بگم اما تو پست های بعد بهش اشاره شد و لازم دیدم افشاگری کنم
شوخی میکنم ولی لازمه که قبل از انتخاب رشته اینا رو بدونید و همینطوری چون رسم شده که فلان دانشگاه اوله یا نه انتخابش نکنید.
اما مهندسی نرم افزار امیرکبیر
این حرفی که می زنم صرفا حرف خودم نیست حرف اکثر بچه ها همینه و اتفاقا اساتید دانشکده هم بهش اذعان میکنند. شما اگر یک نگاه به اعضای هیئت علمی نرم افزار بندازید متوجه میشید که اساتید از برق و هوش و الگوریتم هستند. ای بابا پس مهندسی نرم افزارش کو؟! جالبه که آخرین استادی هم که اخیرا به هیئت علمی اضافه شدن (یعنی دکتر موسوی) ایشون هم الگوریتمی هستند و جالب تر اینکه امیرکبیر گراش الگوریتم ارائه نمیده.
به طور کل دو حالت وجود داره: یا شما با برداشتن درس و کار کردن با یک استاد خاص مشکلی ندارید یا اینکه نمیخواید باهاش درس بردارید یا دانشجوش بشید. اصلا هم حرفم این نیست که استاد مورد نظر بده یا خوب به طور کل دارم میگم به هر حال سلایق و عقاید آدم ها متفاوته. در این صورت امیرکبیر به دو گرایش مهندسی نرم افزار و الگوریتم(البته احتمال به صورت ناشیانه) تقسیم میشه.
ببینید من عشق مهندسی نرم بودم اما الان توی این ترم از سه درس دو درس الگوریتمی دارم و درس سوم هم که مهندسی نرم افزاره عملا محتواش به یک سوم کلاس طراحی شی گرای کارشناسی دکتر رامسین (مثلا) نمی رسه. از اول دوست داشتم موضوع تزم مهندسی نرم افزار باشه اما الان که تو مرحله دفاع از پروپوزال هستیم به شدت پشیمونم که چرا یه مسئله بهبود الگوریتم برنداشتم که الان بخوام انقدر سخت از کاری که انتخاب کردم دفاع کنم.
دانشکده کامپیوتر امیرکبیر خیلی خوبه. کادر خوب بچه های خوب محیط خوب. همه چیزش خوبه اما برای مهندسی نرم افزار کمی بیشتر روش تامل کنید و صرفا چون میگن(!) دانشگاه امیرکبیر بهترین دانشگاه تو رشته کامپیوتره انتخابش نکنید.
اگر هم انتخابش کردید موقع انتخاب موضوع اول از همه به این فکر کنید که اگر موضوعم این باشه داورم کی خواهد بود! (توی امیرکبیر برای هر پروپوزال دو داور تعیین میشه که شما باید تشریف ببرید پیش اون دو استاد و اونها کارتون رو تایید بکنند)
من به عنوان انتخاب چهارم نرم امیرکبیر رو زدم و اصلا هم فکر نمیکردم تهران رو رد کنم و بیفتم تو امیرکبیر. به هر حال پشیمون نیستم چون بچه های خوبی داره و جو مثبتی و من هم هدفم صرفا گرفتن مدرک با معدل بالاست نه کار اصیل پژوهشی! اما طبق تحقیقات میدانی سال قبل بنده اول بدون شک شریف تو مهندسی نرم افزار بهترینه از همه نظر. بعد هم تهرانه و بعد امیرکبیر.