سلام
من خودم توی بعضی از درسا خییییلی ضعیف بودم
یادمه اولین باری که کتاب ساختمان داده رو باز کردم هیچی نفهمیدم و تا دو ساعت داشتم فکر میکردم که بی خیال کنکور بشم
ولی به لطف خدا یه سری راهکارها رو بکار بردم و کم کم درسارو یاد گرفتم
به نظر من واسه ساختمان داده بهترین کتاب واسه شروع جزوه مهندس طورانی + وویس ایشون هست که خیلی من راضی بودم
در سطح بعد تست های پوران و در آخر
کتاب دکتر قدسی!
به جرات میتونم بگم هرکسی کتاب ایشون رو کامل یاد بگیره مطمئن باشه ساختمان و طراحی و بیش از ۸۰ میزنه!
برای درس سیستم عامل کتاب پارسه از کافی هم بیشتره :دی
قبول دارم خوندن متنش زمان می بره ولی یه نکته ای که هست اینه که تک تک تستاشو خوب حل کنید!
نکته هاشو بفهمید
پایگاه هم به نظر من بستگی به پایه درسی شما داره
من واسش اول وویس دکتر ابراهیم زاده رو گوش کردم بعدشم تستای مقسمی رو زدم
امسال با اینکه تستای کنکور پایگاه سخت بود ولی نسبتا خوب زدم
البته یکی از دوستام از کتاب پایگاه پارسه هم تعریف میکرد ولی من چون کتاب مقسمی رو خریده بودم به همون کفایت کردم
واسه هوش فقط راهیان!تستاش کمه ولی متنش عالیه!
یه پیشنهاد واسه بیشتر تست زدن واسه درس هوش به نظرم می تونید کنکورای سالای پیش پارسه و مدرسان و ... رو دانلود کنید هرکدوم ۸ تا آزمون هم باشه هر آزمون ۶ تا تست تقریبا میشه ۵۰ تا تست اضافه!
برای مهندسی نرم کتاب پارسه تالیف سجاد نقدعلی زنجانی رو توصیه میکنم. خیلی روان و خوب مطالب رو گفته
برای شبکه هم به نظرم کتاب پارسه واسه لایه فیزیکی و دیتالینک عالی و جامع و کامله! حتی به نظرم واسه لایه های انتقال و شبکه هم خوبه کتاب پارسه ولی باید کنارش کتاب کراس رو هم بخونید (البته من کتاب قدیمی پارسه رو دارم یعنی شبکه۱ و ۲ نیست :دی)