سلام
یکی از اساتید دانشگاه شیراز چند روز پیش حرف جالبی زد
گفت این دانشجوها همش دنبال مقاله نوشتن هستن من بهشون گفتم بابا اینها خوبه ولی اینها رو بذارید برا من که نمیتونم تو صنعت باشم و از دستم فقط درس دادن و پژوهش بر میاد شما بیاید برید تو صنعت و...
اخرش هم گفت اصلا میدونید پرفسور یعنی چی؟؟؟
گفت تعریفی که تو دنیا از پورفوسور وجود داره اینه:
who cant,teach گفت یعنی کسی که نمیتونه کاری کنه(کار صنعتی) میره درس میده!!
این حرف ها رو توهین من به اساتید ندونید هااا خود هییت علمی شیراز این حرفو زد
گفت بعضی ها اینجور معنی میکنن که کسی که نمیتونه درس بده ولی اشتباهه معنی درستش همون اولیه!!!!!
گفت استاد هم لازمه کار تحقیقاتی هم لازمه مقاله هم خوبه لازمه اما بیشتر برید سراغ صنعت هرکس میتونه بره سراغ صنعت!!!
-----------------------------------
یک مطلب دیگه هم که نظر خود بنده هست اینه که کاش میشد مشاغل و ادامه تحصیل و... رو با معیار درامد نسنجیم!!!!
انگار هدف اصلی جوون های این مملکت شده پوول جدیدا خیلی ها از خانم ها رو اوردن به ارایشگاه زدن چون پول خوبی توشه تو هر کوچه ای یک ارایشگاه پیدا میشه گیرم پول خوبی توشه هدف اخر ما تو دنیا شده پول بیشتر؟؟؟الان واقعا کشور این قدر به ارایشگاه نیاز داره؟؟؟
اقایون هم که مرتب بوتیک و مغازه های مختلف راه میندازن چون پول خوبی توشه!!! سرمایه دارها هم مرتب دارن پاساژ میزنن چون پول خوبی توشه!!! بعد همه اینها که پول خوبی توشه داره باعث میشه همه کشئر از نظر اقتصادی دچار مشکل شه!!!
الان تو شیراز تعداد پاساژها خیلی بیشتر از ظرفیت شیراز شده بعد ملت فکر میکنن خوبه که!! الان هایپر استار و مجتمع خلیج فارس چه خوب شده چون باعث ایجاد یک عالمه شغل برا جوونها شده
اما چه شغلی؟؟؟ شغلی که برای خانم ها توی هایپر استار شیراز ایجاد شده اینه که برن عین مردها تو دروازه کازرون اونها توی هایپر استار داد بزنن ای پنیر ۱۰۰۰ تومن بوده شده ۸۰۰ تومن
واقعا یک خانم باید دلش خوش باشه که شر کار هست؟؟؟ برا جوون ها شغل ایجاد شده؟؟
با همین پول هایی که دارن یک عالمه پاساژ میسازن نمیتونن کارخونه بسازن؟؟و یک عالمه جوون برن سر کار؟؟
کاری هم هست که باعث رونق اقتصاد مملکت میشه
من خیلی دلم از این بابت پره
شاید تو این نوشته هام دارم بی نظم وحرف میزنم و این دلیلش اینه که خیلی وقته دلم پره!!!
چرا خیر ها فقط به این فکر میکنن که برن پول بدن به فلان فقیر؟؟؟ یا واسه فلان دختر جهیزیه بخرن؟؟
چرا خیرها پولشون رو برای اموزش و صنعت نمیذارن؟؟
از پیش دانشگاهی که بچه ها میخوان انتخاب رشته کنن فکر اینن که چه رشته ای برن که اینده مالی بهتری داشته باشه!!!!
پسر عمه خود من رتبه اول دانشکده هست چند روز رفته تو موبایل فروشی کار کرده دیده اوووف چه درامدی میخواد درس رو ول کنه!!!!
دید همه مادی شده
و این خیلی بده!!!
خدا کنه کسی دانشگاه قبول شه که هدفش تغییر یه گوشه ای از مملکت باشه!!!! و کسانی که فقط میخوان مدرک بگیرن و برن سر کار لیسانس و ... امیدوارم نیان الکی جای بقیه رو پرکنن یا اگر اومدن جای بقیه رو گرفتن نوش جونشون فقط امیدوارم تغییر کنن و بفهمن همه چیز پول نیست
----------------------------------------------------
مخاطب من هیچ یک از شماها نبودید امیدوارم کسی ناراحت نشه و نگه توهین کردم
(۱۵ دى ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط: از تمامی دوستان خواهش میکنم این فایل رو دانلود کنند و گوش کنند.
ده دقیقه انتهایی اخرین جلسه درس متدلوژی های ایجاد نرم افزار هست و سخنان گهر بار و توصیه های استاد گرامی که فکر میکنم بسیار ارزش داره بشنوید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا علی
عالی بود
من واقعا از صحبت های شما در این پست استفاده کردم
امیدوارم جز کسانی باشید که گوشه ای از این مملکت رو تغییر میدن و البته تغییر مثبت
یا علی