(۲۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)maryamb70 نوشته شده توسط: اخه بنظر من برای زبان باید پایت خوب باشه...وگرنه یکی مث من هرچیم بخونه اخر نمیتونه ی جمله رو معنی کنه!
باید چیکارکرد یعنی؟
اخه بنظر من برای زبان باید پایت خوب باشه...وگرنه یکی مث من هرچیم بخونه اخر نمیتونه ی جمله رو معنی کنه!
باید چیکارکرد یعنی؟
اخه بنظر من برای زبان باید پایت خوب باشه...وگرنه یکی مث من هرچیم بخونه اخر نمیتونه ی جمله رو معنی کنه!
باید چیکارکرد یعنی؟
=============================
زبان نصفش تکنیک هست نصفش گنجینه لغت قوی.
شما اگه بتونی کلمات جفت و لغات پرکاربرد کنکور سالهای قبل رو تهیه کنی خیلی موفقی و نکته مهمترش حرف اضافه لغات هست این حرف اضافه تو هیچ کتابی قید نشده که خیلی از سوالات تاکیدشون روی حرف اضافه ست من بهت توصیه میکنم کتاب زبان انگلیسی ارشد زیر زره بین رو بخری منم خریدم خوبه البته کتاب اصلی من این نیست یه کتاب دیگه ست اصلا پایه قوی ندارم اما میدونم چی باید بخونم تا ۳۰ درصد تراز زبان ر وبزنم. کمکی خساتی بفرمایین.
(۲۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)parizadgh نوشته شده توسط: من از بودجه بندی عقب نیستم.ولی فقط خوندم تست و تمرین خیلی کم کار کردم .به نظرتون شرایطم خوبه؟؟؟؟
==================
هر کاری و هر تلاشی خوب هست اما...
توجه بفرمایید: که درسهایی مثل داده الگوریتم گسسته و ..... نصف مطالبش توی تست هاست و وقتی شما تستهای گوناگون حداقل یه دونه از هر کدوم نزنی به مشکل میخوری
به قول معروف تو هر وقت یه مبحثو خوب خوندی اما تو تست زدن خودت یا تو ازمون تست جدید دیدی بدون هنوز به اون مطلب مسلط نیستی وقتی به یه درس مسلط هستی که سوال جدید نبینی.
من خودم نمادهای مجانبی بارها وبارها خوندم اما حداقل نصف مطالبش تو تستها شه و قلق داره یعنی باید تستهاشو بزنی تا بتونی نمونه اش اومد رو بزنی.
سر جلسه کنکور وقت فکر کردن نیست وقت حل کردن تستهاست فقط.
از الان بخون تا اخر اذر برنامه ریزی اینجوری کن بعدش تو اذر فقط نصف روز تست بزن نصف روز رو دروس عقب مونده رو بخون ومرور کن تو ۱۵روز بهمن هم فقط تست. ا
من اینجوری توصیه میکنم البته شما خودت مختاری روش بهتری رو انجام بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!