(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ)reza23108 نوشته شده توسط: به نظر من زبان رو اصلا ول نکنید.
ریاضی هم حداکثر ۲ درسش رو رها کنید.
اگر وقت نداشتید یکی دو درس هم از بقیه دروس حذف شه.
در ضمن به نظر من تو کنکور ارشد همیشه تسلط کامل روی ۸۰% بهتر از تسلط ۸۰% روی همه مطالب نیست و با توجه به شانسی بودن تعداد زیادی از تست ها، خیلی اوقات دومی(تسلط نسبتا خوب روب همه مطالب) شرایط و آرامش بهتری رو سر جلسه برای آدم فراهم می کند.
البته که آقا رضا اعتبار حرفش مثل رتبه شون از همه ی ما بالاتره .
اما جسارتاً در این مورد کاملاً اعتقادم مخالف با ایشون هست !
آقا رضا ماشالله خودش چون استعداد بالایی دارن , این نظرات رو می فرماین !
من بر خلاف ایشون به شما توصیه می کنم اگر هدفتون قبولی در شریف و پلی تکنیک نیست ! کلاً همه ی ریاضی ها رو حذف کنید!
متاسفانه من هم شاید اصلی ترین دلیل شکستم این بود که وقت زیادی رو صرف ریاضیات کردم !
و ماحصلش جز این نشد که زمان جمع بندی مثل یه خلق الله محترمی موندم تو گِل !
و نهایتاً از سر اجبار یک ماه مونده به کنکور قید تمام ریاضی ها رو زدم ! یعنی تمام زحمتایی که کشیدم مفت حروم شد !
چاره ای هم جز این نبود !
اگه اون زمانی زیادی رو که صرف خوندن ریاضی ها کردم صرف مسلط شدن روی دروس تخصصی کرده بودم ! الان مثل بچه های دیگه یه دانشگاه خوب قبول شده بودم !
ولی خب قسمت نبود !
بگذریم ......قبرستون کهنه شکافتن دردی از کسی دوا نمیکنه !
پس در مجموع نظر من اینه که کلاً ریاضی ها رو حذف کن و حذف شدنشون رو در مشترک و تخصصی جبران کن !
شما اگه ۴۰% مشترک بزید , ۴۰% هم تخصصی
حتی اگه زبان و ریاضی رو سفید هم بزاری یه دانشگاه خوب می تونی قبول شی (علم و صنعتیا حداقل دانشگاه اصفهان)!
اه یه درصد تاپ هم تو این دو بخش داشته باشی حتی شریف هم شانس قبولی داری , مثلاً ۶۰ % مشترک , ۶۰% تخصصی
که البته کار سختیه و صدالبته چاشنی شانس هم لازمه !
در مورد زبان هم باز متاسفانه با نظر ایشون مخالفم !
به نظرم نقش زبان تو کنکور نقش گلابیه !
اصلاً زبان رو نمیشه خوند !
مشکل اینجاست که این درس چارچوب تعریف شده ای نداره !
ابداً منبع مشخصی نداره !
و اصلاً تضمینی نیست که شما با وقت گذاشتن سر این درس به نتیجه ای برسی !
چه بسا اینکه درس بخونی و مثل من تاثیر منفی هم داشته باشه !
(نظری که درباره ی ریاضی ها بهت دادم کاملاً از رو تجربه و منطق بود ! اما نظری که راجع به زبان دادم رو زیاد بهش اعتماد نکن! شاید احساسی نظر داده باشم ! از بچه های دیگه بپرس )
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: سلام دوستان، چرا میگید برای طراحی و داده پوران و مقسمی خوب نیست؟؟؟ من الان واقعا دچار تردید شدم !!! من ی دور تابستون خوندمشون ، حالا چ کار کنم؟؟
نخیر شما ضرری نکردید
الان با خیال راحت می تونید برید سراغ تست های دکتر قدسی یا تمرینات clrs !