(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)hamedmehdihamed نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سهمیه ای باشی، با طلب کاری بیایی شعر هم بگی!!!
برو درس بخون مثل بقیه امتحان بده و قبول شو دوست عزیز ... برو دنبال نون که سهمیه آب است!!! (اینم شعر من!)
اینم لینک ادامه اشعارم! :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال بنده این است
شما ترک هستی
چرا باید دانشگاه شریف قبول بشی
همه چیز بی عدالتیه اینجا
شما باید شهر خودتون درس بخونی نه تهران
یعنی چی این حرف؟!
یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشه
نه اینکه یه نفر که ترک باشه با یه تهرانی هر دو شانس قبولی یکسان برای شریف داشته باشن
اقای msz غیر از اینه که شما ترک هستی و الان شریف درس میخونی
غیر از اینه که واسه کارشناسی سهمیه منطقه دو داشتی؟؟؟
پذیرش دانشگاه شریف بر اساس رتبه کشوری است، رتبه فرد تو سهمیه مناطق اصلا مهم نیست
نه اینطوری نیست. هیچ فرقی ندارن دانشگاهها با هم. فقط بستگی به رشته داره. مثلا سختافزار پذیرشش کشوری هست. نرمافزار و آیتی ناحیه ای هست.
برای همهی دانشگاهها. این حرف که شریف و تهران و امیرکبیر پذیرششون کشوری هست درست نیست.
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۷ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سهمیه ای باشی، با طلب کاری بیایی شعر هم بگی!!!
برو درس بخون مثل بقیه امتحان بده و قبول شو دوست عزیز ... برو دنبال نون که سهمیه آب است!!! (اینم شعر من!)
اینم لینک ادامه اشعارم! :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال بنده این است
شما ترک هستی
چرا باید دانشگاه شریف قبول بشی
همه چیز بی عدالتیه اینجا
شما باید شهر خودتون درس بخونی نه تهران
یعنی چی این حرف؟!
یاید اولویت دانشگاههای هر شهر واسه افراد همون شهر باشه
نه اینکه یه نفر که ترک باشه با یه تهرانی هر دو شانس قبولی یکسان برای شریف داشته باشن
اقای msz غیر از اینه که شما ترک هستی و الان شریف درس میخونی
غیر از اینه که واسه کارشناسی سهمیه منطقه دو داشتی؟؟؟
مسئله اینه که اتفاقا بیعدالتی این وسط اینه که برای افراد بومی تو کنکور کارشناسی ۶۰ یا ۸۰ درصد (بسته به رشته)سهمیه هست!! این نهایت بیعدالتیه نه برعکسش!
مثلا تو کنکور کارشناسی سال ما با رتبهی ۴۵۰ آیتی شریف از تهران قبول شدن ولی من چون تهرانی نبودم با رتبه ی ۳۸۰ قبول نشدم و به انتخاب بعدیم رسیدم
با این که هردومون منطقه۱ بودیم. ولی ایشون سهمیهی بومی داشتن. اینه که بیعدالتیه!! نه اینکه کسی که از شهرستان هست نتونه تو دانشگاههای بزرگ و مطرح کشور درس بخونه!
واقعا متاسفم برای کسی که همچین طرز تفکری داره!!! واقعا متاسفم!!!
خیلی جالبه که سهمیهی مناطق رو درنظر میگیرید که تنها سهمیهی بهحق هست بعد سهمیه ی بومی رو که واقعا حرص آدم رو درمیاره در نظر نمیگیرید! سهمیهی مناطق باید باشه!! اگر فکر می کنید نباشه یک بار به شهرهای ایلام وشهرکرد و کاشان و ... برید و مقایسه کنید امکاناتشون رو با تهران و بعد این حرف رو بزنید!!! من خودم اصفهانیم و کاملا قبول دارم که اصفهان باید منطقه۱ باشه و یک سری از شهرها منطقه۲ و ۳...
نمیدونم چه تاکیدی هم دارید روی «ترک» بودن ایشون!!
کسی که شایستهتره دانشگاه بهتر درس میخونه. عزیزان تهرانی هم برن زحمت بکشن دانشگاههای خوبی که تو شهر خودشون هست قبول بشن. بچههای شهرستانی حتی وقتی هم قبول میشن باید یک سری مشکلات مربوط به زندگی در خوابگاه رو تحمل کنن به خاطر درس خوندن تو دانشگاه خوب. تهرانیهایی که قبول میشن خیلی ساده و بیدغدغه و بدون مشکل هم زندگیشونو میکنن هم درسشونو میخونن.
واقعا خیلی برام این حرف زور داشت :|