(طراحی و ساخت زبان های برنامه سازی = زبان های برنامه سازی شی گرا)
آیا واقعا این دو درس مساوی هستن؟
زبان های برنامه سازی شون یکسان هست
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ب.ظ)egzabyte نوشته شده توسط: من اولش که دروس آزمون مشخص شد مطمئن بودم که همین درس زبان های برنامه سازی هست منظورشون. ولی وقتی دیدم چند مورد اشاره کرده بودن که نکنه درس برنامه نویسی منظورشون بوده باشه منم شک کردم و سرچ کردم. نمونه سوالای تخصصی واسه کارشناس فناوری اطلاعات- نرم افزار دیوان رو گرفتم و دیدم توی اونها هم همین درس طراحی و پیاده سازی هست. و البته باز به دفترچه ثبت نام مراجعه کردم و دیدم برای شغل کاشناس فناوری اطلاعات مجلس, یکی از دروس بطور واضح "برنامه نویسی پیشرفته (++C)" اعلام کردن. پس اگه اینجا هم منظورشون این درس بود همینجوری مینوشتن. چون منطقی نیست که از تمام زبان ها بخوان سوال طرح کنن. و دلیل دیگه اینکه خب عنوان این شغل , برنامه نویس سیستم نیست. اگه بود میشد گفت که برنامه نویسی میخوان از داوطلبا.
و البته بله انگار این عنوان شغلی برای بار اول هست که مطرح میشه و نمیشه به سوالای قبل مراجعه کرد. چون من سوالای کارشناس رایانه- نرم افزار دیوان مال سال ۸۸ رو نگاه کردم اصلا کلا دروس تخصصی چیزای دیگه ای مثل مهندسی نرم افزار پیشرفته و شبکه و ریاضیات پیشرفته بود.
من که درس زبان های برنامه سازی رو دارم میخونم. حالا لینک نمونه سوالا رو میذارم خودتون دیگه انتخاب کنید که چی رو بخونین. البته من از سایت دیگه ای خریده بودم نمونه سوالارو ولی عناوینش همیناست که توی این سایت هست.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
متاسفانه من از همین سایت هایی که هدفشون پول هست و پول قاپیدن از جواب در حال استخدام خرید کردم اما دفترچه اصل سوالات رو پیدا نکردم
چیزی هست که خودشون طراحی کردن که اون به درد نمیخوره
اگه اصل دفترچه آزمون استخدامی دیوان محاسبات رو داری ممنون میشم بفرستی
کار اون سایت ها خیلی کثیفه که به خاطر پول سر جوان بدبخت کلاه میزان
رو سیاهی تا چه حد