شرح گام سوم در تهیه مقاله در فایل پیوست هستش امیدوارم استفاده کنید و مفید واقع بشه
یا علی
(۲۳ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ) نوشته شده توسط: سلام
ممنون اززحمات دوست عزیز br2011 .
خیلی خوب گفتید عالیه ادامه بدید . تشکر فراوان ...........
میشه کتابخانه های دیجیتالی که رایگانه را معرفی کنید ؟ کتابخانه های دیجتالی که پول میخوان اگه نشد دورشون زد باید چطور مقاله را ازشون خریداری کنیم ؟؟؟؟؟؟
چطور چکیده نویسی کنیم تو خوندن و نگارش مطالب جمع آوری شده شما از کی راهنمایی گفتید ؟
اگر امکانش هست این تایپیکا طوری بنویسید که برای کسایی که میخوان از صفر شروع کنند هم مفید باشه یعنی خیلی سادهتر و روانتر اگر امکانش هست .
شما برای نوشتن مقاله اتون چقدر زمان بردید ؟ و حدوا چند صفحه نوشتید ؟
میشه مقاله را به نام دو نفر هم ثبت کرد ؟
خیلی خوشحالم که دوستان پیگیر این تاپیک هستند متشکرم
شما چند مبحث بیان کردید:
۱-باید بگم که معمولا سایت های رایگا دارای مقالات خوبی نیستن و مقالات به روز و با اعتباری ندارن و هر چند که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد من doaj رو در زمینه کامپیوتر معرفی کردم
۲-اگر نشد دور بزنید میتونید اگر دانشجو هستید از سایت کتابخونه ملی ایرا ن در تهرا ن به صورت مجانی ار ieee دانلود کنید و زحمتشو به جون بخرید یا از دانشگاه ها
۳-در مورد شیوه نگارش مقاله به صورت کامل در گام آخر توضیح میدیم عجله نکنید
۴-زمانی که من روی مقاله کار کردم ۴ ماه بود البته به همراه دوست دانشگاهیم البته ما قبلش اطلاعاتی در اون زمینه داشتیم
۵-در مورد تعداد صفحه این بستگی به کنفرانسش داره که خودش تعیین می کنه چند صفحه باشه و نگران نباش کنفرانسها به تعداد برگ بیشتر امتیاز نمیدن بلکه به کیفیت نمره میدن
۶-بله مقاله میشه چند نویسنده داشته باشه اما زیادش دیگه جالب نیست
۷- در مورد فایلی که گذاشتم برای ژورنالها در زنگ تفریح اول توضیح دادم مطالعه کنید
(۲۳ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: بی زحمت پایگاه های علمی که در زمینه کامپیوتر قوی هستن رو هم نام ببرید. چند وقت پیش در یه زمینه ای دنبال مقاله بودم. توی science direct و چند تا دیگه از پایگاه های معروف چیز خاصی پیدا نکردم ولی توی IEEExplore مقالههای خوبی پیدا کردم.
بله همه موتور جستجوها جالب نیستن اما توی ۴ تا فایلی که در اول تاپیک آپلود کرردم پایگاه های اطلاعاتی زیادی معرفی شده از اونها میشه استفاده کرد و غیر از اینها چیز خاصی که از اینها بهتر باشه فکر نکنم باشه یا اگه هست به ذهن من قد نمیده