Sami65 (داره از مانشت بالا می ره) ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۰۲ آذر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: ۰۹ October 1365 (38 ساله) زمان محلی: ۲۰ February 2025 , 03:19 PM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای Sami65"تمرین، کلید تسلط بر هر مهارتی است. با تمرین می توانید هر رفتار یا مهارتی را که دوست دارید یا ضروری می دانید در خودتان بپرورانید.""برایان تریسی"
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
kimiya_ab (06 مهر ۱۳۹۳ در ۰۷:۳۳ ب.ظ) |
ُسلام آقا خسته نباشید یه سوال داشتم شما کسی رو نمیشناسین یا خودتون کتاب های دکتری ه مدرسان رو نداشته ؟ طراحی الگوریتم و ساختمان داده ش رو نیاز دارم ! اگر کسی داره میتونید بهم معرفی کنین ؟ دسته دوم هم باشه به قیمت روز ازشون بر میدارم !!!! ممنون میشم اگه کمکم کنین !!! |
|
![]() |
azad_ahmadi (26 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۲ ق.ظ) |
سلام کاک سامی![]() تو پروفایل من یه سری توضیحات نوشتید که بنظرم پاسخ به کاربر دیگه ای هست که در پروفایل شما ازتون سوال پرسیده باشه. ![]() دیدم که ربطی به من نداره گفتم عرض کنم خدمت شما دوست بزرگوار. سلامت و پایدار باشید. |
|
![]() |
azad_ahmadi (24 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۵:۴۸ ب.ظ) |
یک قطعه شعر قدیمی دوست داشتنی برای یک روح شرقی (: ... روز اول، که دل من به تمنای تو پر زد، چون کبوتر، لب بام تو نشستم، تو به من سنگ زدی، من نه رمیدم، نه گسستم ... باز گفتم که : «تو صیادی و من آهوی دشتم، تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم، حذر از عشق ندانم، نتوانم!» اشکی از شاخه فرو ریخت مرغ شب، نالۀ تلخی زد و بگریخت، اشک در چشم تو لرزید، ماه بر عشق تو خندید! یادم آید که: دگر از تو جوابی نشنیدم، پای در دامن اندوه کشیدم، نگسستم، نرمیدم؛ رفت در ظلمت غم، آن شب و شبهای دگر هم، نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم، نه کُنی دیگر از آن کوچه گذر هم، بی تو اما، به چه حالی من از آن کوچه گذشتم! |
|
![]() |
(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ در ۱۱:۱۱ ب.ظ) |
آقا سلام از اینکه شما از دانشگاه پیام نور به دانشگاه صنعتی رفتید خیلی خوبه به ما هم یه کمکی کنید من ترم سو هستم و فکر کنم سخت ترین درسمون ساختمان داده باشه |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |