(۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: سلام شرمنده باز مزاحمتون میشم مرحله اولو انجام دادم ولی نمیدونم چطور میشه آپلود کرد تا شما هم یه نگاهی بهش بندازید .
برای آپلود (البته سریع) می تونید ۱) از امکانات هاستی که گرفتید استفاده کنید ۲) از نرم افزار های کلاینت FTP استفاده کنید.
در روش اولی که آسانه. کافیه به هاست خود لاگین کنید و به بخش مدیریت فایلش برین. حالا فایل یا همان اسکریپت خود را zip کنید و آپلود کنید. بیشتر هاست ها این امکان رو میدن که فایل zip را از حالت فشرده خارح کنید که اگه ندند باز هم راهی هست اما کمی زمانبر که پیشنهاد نمی کنم.
چون در روش دومی این مسئله به آسانی حل میشه و بهتر از اولی هم هست این روش. به این صورت که وقتی هاست رو گرفتید ایمیلی بهتون اومد حاوی اطلاعات هاست. در بین اونا اطلاعات حساب FTP هم بود که می تونید یکی از نرم افزار های کلاینت FTP که من شخصا از CuteFTP استفاده می کردم را دانلود و نصب کنید.
حالا با استفاده از wizard این نرم افزار و وارد کردن اطلاعات هاست و اطلاعات حساب FTP می توانید به هاست خود از طریق FTP دسترسی داشته باشید. البته در این صورت فایل ها را فشرده نکنید و به همون صورت خام آپلود کنید. سرعت خیلی بالایی دارند با قابلیت Resume.
امیدوارم توانسته باشم راه حل رو برسونم.