مثل اینکه بعضی دوستان مامور هستند که یک چیزی بهشون گفته بشه و بعد مدیریت بذارند بحساب توهین و من را بن کنند و خیالشون راحت بشه. ولی سعی میکنم در کمال ادب پاسخ بدهم.
اول اینکه نمیدونم چرا بعضی دوستان عنوان یک تاپیک را نمیخوانند. اگه قرار بود تو پاسخ بدی مینوشتم آقای حمید ۸۸ بیا بگو. حتما" شما را در سطحی نمی بینم که از شما جواب نخواستم.
اینه که صرفنظر از پست آقایfsi2013که ایشان هم سوال داشتند بنظرم بقیه دوستانی که در این تاپیک چیز مینویسند و دو سه نفرند و هی هم منفی میدهند به ما رحم نمیکنند به شخصیت خودشان احترام بگذارند و قبل از ورود به هر موضوعی اول ببینن ازشون دعوتی شده یا نه.
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: (حرف حساب) شما که میگین ۱- اگه ما دشمن این سیستم بودیم وقت نمیذاشتیم اشکالش را بگیم
اگه اینجوری شما داری فکر میکنید که باید دکتر تنهایی و بقیه مدیران حق به گردنمون داشته باشن و هر دفه بیان بهمون بگن که این سایتو ما زدیم و اگه کاره ای شدین ما کمکتون کردیم (بر فرض مثال بودا)
واسه شماره ۲ که نوشتین ، باید بگم که مانشت رقیب داره ولی از نظر من نمره ی مانشت ۱۸ و بقیه رقبا ۹/۷۵ هستن.رقبا مانشت به چشم نمیان (اینم بهتون بگم که مانشت مال من نیست و دکتر تنهایی و دیگر مدیران فامیلام نیستن ) . اینجا کسی به کسی بی احترامی نکرده که شما انقدر کشش میدین دوست من.(شاید ۲ کاربر با هم بد و بی راه بگن که اونم از سمت مدیران طبق قانون خودشون برخورد میکنن ولی من تا حالا ندیدم که از سمت مدیر به کاربر بی احترامی بشه). تا مشکلی ایجاد نشه کسی کاری به من و شما نداره که. مثل تمام سایت ها ، مانشت هم قوانینی داره که باید آنها رو انجام داد.اگه هر شخصی بخواد هرچی دوست داره بنویسه و .... اینجا که میشه هرج و مرج.
در مورد تبلیغ اگه من جایی مدیر یا بنیانگذاران مانشت بودم همه ی موسسات رو تبلیغ میکردم (فکر نکنم کسی باشه که از پول بدش بیاد بگه اخه و اهه). وقتی موسسه ای میاد و به مانشت درخواست میکنه که سایت منو اینجا تبلیغ کن ، این نشاندهنده بزرگ بودن این سایت رو نشون میده.
دوست من تبلیغ کردن سایتی(مثل مانشت) که من و شما یه کاربر ساده ای هستیم ، ارتباطی به من و شما و دیگر کاربر ها نداره.
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی رفیق
ما ایرانی ها یه عادت های بدی داریم که نگم بهتره
ایشالا که موفق و سربلند باشی
اگه جاهایی از متنم غلط املایی داره منو عفو کنید.گفتم که ادبیات و زبان فارسیم مثل برنامه نویسیم صفره
اما جواب شما:
بله اگه این سایت برای شما مفید بوده و شما بجایی رسیدی حق مطلب اینه که بیای بگی و از مدیران و دکتر تنهایی تشکر کنی. قبل از شما هم افراد زیادی بوده اند که در کنکور ارشد موفق شده اند و امومدن تشکر کرده اند. و این نشان میده که بعضی از کاربران اینجا از سطح شعور و فهم بالایی برخوردارند. و اگه ما اینجا انتقاد میکنیم برای بهتر شدن هست. اگه بحساب شما بود مثلا" تا وقتی گالسکه بود کسی اتومبیل اختراع نمیکرد چون همان کار خیلیها را راه می انداخت.
اینکه مانشت قوانینی داره فرق میکنه با اینکه هر کس صرفا" بدلیل اینکه اسمش مدیر هست هر کاری خواست بکنه. ما در قرن ۱۵ میلادی زندگی نمیکنیم . در یک جامعه حتی از نوع مجازیش که آدمهای با شعوری زندگی میکنن قوانین بیان میشه و بعد اگه کسی از اون قوانین تجاوز کرد بهش میگن شما بخاطر اینکه از فلان قانون تخطی کردی و مجازاتت بن شدن هست بن میشی. اگه هم کسی به مدیران ایراد گرفت مدیران توضیح میدن. این اسمش هرج و مرج نیست. ولی بعضیها فکر میکنن باید هر رفتاری باهاتشون شد هیچی نگن چون اسمش هرج و مرجه. این دوستان اشکالشون اینه که هنوز نمیدونن که چه رفتاری در شان شان هست. شاید جاهای دیگه هم بهشون بی احترامی میشه و عادت کرده اند.
در مورد دمکراسی یک سایت علمی نباید مطابق نظر کاربران اداره بشه و دموکراسی معنا نمیده. مگه تو دانشگاه شما رئیس دانشگاه با دموکراسی عمل میکنه. ولی پایبند بودن به قوانینی که خود مدیران میذارند لازم هستش.
در مورد تبلیغ کردن در یک همچین سایتی ما هم نگفتیم بما ربط داره. ولی همانطور که گفتم ممکنه بعضی یه چیزایی ببینن که بقیه نمیتونن ببینند یا درک کنند. علتش را بذارید نگم. ولی الآن خیلی از سایتها تبلیغ این موسسه را دیگه نمیکنند . بدلایلی که خودشان میدانند. ولی بنظر یه تعداد زیادی از افراد و کل دانشجویان دانشگاه شریف(منهای آقای تنهایی) تبلیغ این موسسه کار مناسبی نیست.
اینه که ما فکر میکنیم تبلیغ این موسسه خاص نشاندهنده بزرگی یک سایت نیست. معنایش را بذارید نگم.
اینکه اگه شما مدیر این سایت بودی تبلیغ همه موسسات را میکردی باید گفت مدیران ربطی به تبلیغات اینجا ندارند و این مربوط به بنیانگذارش هست. مدیر کل سابق که با این نوع تبلیغات و بخصوص تبلیغ این موسسه خاص مخالف بود خداحافظی کرد و رفت.
اگه شما یه روزی بنیانگذار یه سایتی شدی از اول بگو که من هدفم عدالت آموزشی و این قصه ها نیست. شما را جمع میکنم و وقتی سایت گرفت تبلیغ جگرکی سر کوچه مون را هم میزنم. اینجوری همه از اول تکلیفشان معلومه.
من امیدوارم این تاپیک به مشاجره دو نفره تبدیل نشه.چون خیلی دقیق جملات حتما" خونده میشه تا دلیلی برای نبودش پیدا بشه.
هیچ نوع اهانتی هم در متن من دیده نمیشه ولی باز به کلید واژه مدیرکل محترم بستگی داره.
از دوست گرامی آقا حمید هم معذرت میخوام که جوابشان را دادم. جواب دادم که یه وقت بحساب لال بودنم نگذارید.
مثل حمید خان رنگ آمیزی هم نکردم چون همه حرفام مهم بود.
باز هم از همه دوستانه میخوام که با من جر و بحث نکنند چون مطمئن باشید منطق جوابگویی را دارم ولی اینجا جایش نیست.اینجا را گذاشتم تا ادمین جواب بدهند. و فعلا" هم منصرف شدم.
من هم هر چی گفتم از سر دلسوزی بود. حالا بعضی فکر میکنن دلسوزی یعنی پاچه خواری. بعضی هم فکر میکنن دلسوزی یعنی نقد و بیان ایرادات. دوستان سری اول دلسوزی شان خیلی مشکل ایجاد میکنه.
یه ضرب المثلی هست که میگه :اگر می خواهید حقیقتی را خراب کنید ، خوب به آن حمله نکنید، بد از آن دفاع کنید.