(۲۰ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با صحبت های admin ممکنه مانشت ۸ ماه دیگه تعطیل بشه یا مثلا به صورت دایره المعارف در بیاد؟
عمدی در تعطیلی وجود نداره. ولی با شیوه حرکت کنونی مانشت، ۸ ماه دیگه چیزی ازش باقی نمونده که بشه ازش دفاع کرد. راهکارهایی وجود داره ولی تا زمانی که وقت و فکر آزادی برای انجامش وجود نداشته باشه نمیشه کاری کرد.
ان شا الله به زودی یک تیم با انگیزه انتخاب بشه و فعالیتها به نحو مناسبی ادامه پیدا کنه. از افراد مشتاق هم دعوت به همکاری میشه.
سلام
آقای دکتر اجازه هست من هم حرف بزنم؟ امیدوارم به دوستان دیگر برنخوره اما خب حرفش پیش اومده دوست دارم من هم حرف هام رو بگم.
سال ۹۰ آدرس این سایت رو یکی از دوستان مجازی به من داد که بیام در جمع بچه های مانشت باشم و بتونم انگیزه پیدا کنم برای درس خوندن و علاقمند بشم به رشته ام. یعنی اون موقع جو این سایت اینطوری بود. هرچند یکسال بعدش عضو مانشت شدم و به صورت مهمان پیگیر پست ها بودم اما مانشت سابق کم تاثیر نداشت تو زندگی من.
برای کسی مثل من که هیچی از ارشد و منابعش نمیدونست اینجا شد یک دایره المعارف بزرگ درسی.
اما مانشت اون جو رسمی و علمیش رو از دست داد. بعدها شاهد استارت تاپیک های ازدواج و .. بودیم که آقای علیخانی با همان قاطعیت خاص خودشون فقط یک تاپیک رو برای مسائل ازدواج و مشاوره و .. مجاز دوسنستند و بقیه ممنوع شد. یه مدت جو بهتر شد اما باز تغییر کرد.
این اصلا تقصیر مدیران نیست بلکه ما کاربران ماهیت فروم رو تغییر دادیم. دغدغه خیلی از ما دیگه تحصیل نیست بلکه دنیای مجازی رو برای تنها نبودن و هم صحبتی با دو سه نفر انتخاب کردیم. یادمه من چند بار اینجا تاپیک زدم خواهش کردم دوستان به سوالات پژوهشی من جواب بدن بازدید داشت تاپیک هام اما کسی پاسخی نمیداد. خیلی هم عصبانی شده بودم وقتی که تنها یک راهنمایی کوچیک میتونست بهم خیلی کمک کنه. این نشون میده عمومیت کاربران نه دغدغه درس دارند، نه پژوهش ونه برنامه نویسی. و اون هایی که واقعا با هدف علمی عضو این سایت شدند ناخودآگاه به حاشیه کشیده شدند.
بذارید رک تر از این هم حرف بزنم هرچند احتمالا منفی باران میشم و هرچند خیلی ها ناراحت بشند از من. اینجا چیزهایی که درددل میشه چیزی رو عوض نمیکنه جز اینکه بقیه رو هم دچار یاس و ناامیدی میکنه. باور بکنید همه ما مشکل داریم. فقط مایی که سکوت میکنیم بلد نیستیم مثل شما خیلی راحت مشکلاتمون رو بنویسیم بلد باشیم هم نمیخوایم چیزی بگیم. همه چیز رو میریزیم توی خودمون. فوق فوق فریاد زدنمون اینه که یه پست بزنیم بگیم حوصله ندارم !! یا هم دعا. هر کسی با توجه به ظرفیت روحی خودش مشکل داره و خدا تو آزمایش همه با مشکلات مسلما عدالت رو رعایت کرده واسه یکی خراب شدن موبایلش ممکنه همون قدر دردناک باشه واسش که برای من مثلا قبول نشدن در ارشد! حتی در صحت بعضی درددل ها هم سوال هست. چیزهایی در دنیای مجازی دیدم که به آواتار خودم هم شک دارم چه برسه به باقی مسائل. فروم های زیادی هست برای مشاوره ازدواج، درددل در مورد مشکلات و راهنمایی برای حلشون و ....
خواهش میکنم آقای دکتر این سایت حفظ بشه چون واقعا کمک میکنه به دوستانی که میخوان ارشد و یا دکترا بدن و یا کار پژوهشی انجام میدن (تازه من تو خیال هام سوالات مصاحبه مانشت رو برای سال بعد جواب میدادم که مثلا رتبه برتر شدم و اینا
)اصلا اسم مانشت خودش انگیزه میده .فقط مشکل تاپیک های غیردرسی هستش که اون هم پیشنهاد آقای AI رو قبول دارم. حذف کنید تاپیک ها رو. کاربری که دغدغه تحصیل داشته باشه می مونه کسی هم که به هر دلیل غیردرسی اینجاست مجبور هست در صورت ماندن در این سایت من بعد درسی بحث کنه.
پیشنهادات زیادی هم دارم از لحاظ پژوهشی. اما فعلا بحث سر پیشنهادات نیست دوست دارم این سایت تداوم داشته باشه من به اینجا خیلی مدیونم و قصد داشتم بعد از کنکور سال دیگه ادای دین کنم.