(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: من میخوام کلاس c# هم برم. یعنی از دو ماه پیش ثبت نام کردم الان زنگ زدن که بیا کلاس شروع شده الان چیکار کنم من؟ میترسم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم. دوستانی که سی شارپ کار کردن خیلی وقت میگیره؟ الان برم یا بذارم بعد کنکور؟
کلاس c# رو برید کنارش واسه کنکور هم بخونید ، هیچ وقت نباید برای کنکور از تمام زندگی خود بگذریم! کلاس c# رو یه نوع تفریح بین درستون برید که از درس خوندن خسته نشید.
(۱۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)@lirez@ نوشته شده توسط: سلام دوستان
منم هستم امسال . کارشناسی ناپیوسته شمسی پور میخونم ترم ۲/ کتاب ها رو کامل نگرفتم. یعنی بجز سیستم عامل دکتر حقیقت پارسه هیچ کتابی نگرفتم. ۵۰۴ رو شروع کردم به خوندن و چون ریاضی پایه ضعیفی دارم اون رو هم دارم میخونم.
دوستان پیشنهادی دارن؟
اگر اینطوری که می گید پایه ریاضی تون ضعیفه، نمیخواد زیاد روش وقت بذارید، بین ۴ درس ریاضی ( ریاضی مهندسی، احتمال ، گسسته و محاسبات) یکیش رو بسته به توانایی تون انتخاب کنید و بخونید و بقیه ش رو حذف کنید. محاسبات درس آسونیه فقط فرموله و حفظی .
از امسال ضریب درس های تخصصی از ۲ به ۴ افزایش پیدا کرده، یعنی دروس مشترک و دروس تخصصی ضریب ۴ دارند که ارزش زیادی در رتبه دارند، بهتره روی این درسها بیشتر وقت بگذارید.
کنار ۵۰۴ متن های تخصصی کامپیوتر رو هم بخونید.
منابع رو از مصاحبه های مانشت می تونید بفهمید کدومش برای شما بهتره.